TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
arkadaslar bnm lonca carım daha 49 olmadı gecenlerde üye olmustum hatırlarsınz belkı ben baska bir carımla gelsem olabilirmi acaba ?
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
Adigitall ile fln gelirsin rıfat veya şifacı ileJackss yazdı:arkadaslar bnm lonca carım daha 49 olmadı gecenlerde üye olmustum hatırlarsınz belkı ben baska bir carımla gelsem olabilirmi acaba ?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Memet ben 23 haziran çarşamba gününden 07 temmuz çarşambaya kadar yokum ona göre tarih ayarla.Tskxgenelkrmay yazdı:mesut yucelen ateş dırenc ıtem ayarlıcam haftaya pazar gıdelım derım ben kadıme sımdı BEDELLI UYE ALIMI yapıyorum 1 grub Barı bedellı uye alalım sonra gıdelım
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Berk şu anda oyundamısın. Cfeye gitcem sığınağa fln girireriz ve pantu verisiin
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
Tsklar size bişe soracağm Tskxkxburrows Arzxkajmer Yozgatlıxagah yani eray daha oyuna girmiyor mu ? Bilginiz dahilinde ise cevap verirseniz memnun olurum...
BEYAZATLI
SINCE BETA
Emre bu aralar o Tbagxagah ta oynuyor diye biliyorum.BEYAZATLI yazdı:Tsklar size bişe soracağm Tskxkxburrows Arzxkajmer Yozgatlıxagah yani eray daha oyuna girmiyor mu ? Bilginiz dahilinde ise cevap verirseniz memnun olurum...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
Hmm tamam erayım eğer görürsen oyunda bana pm atmasını sölersen iyi olureray yazdı:Emre bu aralar o Tbagxagah ta oynuyor diye biliyorum.BEYAZATLI yazdı:Tsklar size bişe soracağm Tskxkxburrows Arzxkajmer Yozgatlıxagah yani eray daha oyuna girmiyor mu ? Bilginiz dahilinde ise cevap verirseniz memnun olurum...
BEYAZATLI
SINCE BETA
Mısırda gwziyor bu aralar ama pek girmiyor galiba pek görmüom :mrgreen:BEYAZATLI yazdı:Hmm tamam erayım eğer görürsen oyunda bana pm atmasını sölersen iyi olureray yazdı:Emre bu aralar o Tbagxagah ta oynuyor diye biliyorum.BEYAZATLI yazdı:Tsklar size bişe soracağm Tskxkxburrows Arzxkajmer Yozgatlıxagah yani eray daha oyuna girmiyor mu ? Bilginiz dahilinde ise cevap verirseniz memnun olurum...![]()
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
Onunla bi iddamız vardıeray yazdı:Mısırda gwziyor bu aralar ama pek girmiyor galiba pek görmüom :mrgreen:BEYAZATLI yazdı:Hmm tamam erayım eğer görürsen oyunda bana pm atmasını sölersen iyi olureray yazdı:Emre bu aralar o Tbagxagah ta oynuyor diye biliyorum.BEYAZATLI yazdı:Tsklar size bişe soracağm Tskxkxburrows Arzxkajmer Yozgatlıxagah yani eray daha oyuna girmiyor mu ? Bilginiz dahilinde ise cevap verirseniz memnun olurum...![]()
BEYAZATLI
SINCE BETA
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
15 iksir üretebildim daha :? Turkuaz , adaçayı yaprağınız varsa bana satın iksir üretmem lazım dhaa ...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss