Gözünüz aydın ama biraz geriden takip ediyorsunuz sanırım Lonca NefeS olarak Kenan 5 kez kesilmiştir.. 5 kesimdede ben ordaydım..
Sadece kenana gelesiye kadar biraz ugrastırıyor..Kenana geldikmi 10 dkda Kenan pert
Arda41 yazdı:Gözünüz aydın ama biraz geriden takip ediyorsunuz sanırım Lonca NefeS olarak Kenan 5 kez kesilmiştir.. 5 kesimdede ben ordaydım..
Sadece kenana gelesiye kadar biraz ugrastırıyor..Kenana geldikmi 10 dkda Kenan pert
Farkında mısın bilmem ama bzm ki lonca değildi . Eğer lonca olsaydık ROA dan sonra kesen ilk grup biz olurduk rahat ol . Kenana gidene kadar uğraştırıyor sadece . Ve bu sabah bzm 6 dk sürdü kesmemiz
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
çok çok gönülden tebrik ediyorum hala bu görevi yapamamış yüzlerce kişi var bu oyunda. Kim önce kesicek kaç kere kesicek diye bi yarış yapılması ve kendisinden geç kesilince bunun küçük görülmesi çok saçma bence tebrik ediyorum
İlk seferde kesenler arasında bulunmanız neyi değiştiriyor haa size yöneticilik falan özel bişey gelıyorsa eyvallah ama herkeze çıkıyor şaheser biraz kendi reklamınızı yapmayı bırakında seviyenizi yükseltmeye bakın ..