Hayatta an gelir hayatanı deqiştirecek bi oyun çıkar karşına hiç beklemediqin bir zamanda sonra o oyun hiç beklemedeqin bir zamandır koparır seni kendinden...
Hayatta beklemeqin belkide hiç yapmıcak dediqim kişi yaptı bana bunu.Söylicek o kadar çok şey varki insan hepsini dışa vurmak istiyo.Ama buraya sıqamıcayacak kadar çokki...
Gün gelir dostlarından kazık yersin.Gün gelir hiç beklemediqin düşmanından yardım istersin...Ama ben dostumu da düşmanımıda seçemedim...Daha dün çarı kasarken kanka yanıma gel diyen insan 10 dk tartışdık diye şifreyi deqiştiriyo...Bununda sadece nedeni ne biliyonuzmu dün çektiqim 2 mavi topazın hepsini sahiplenmek istemesi .sadece istediqinden her zsaman fazlasını alması .Halbuki unutuyoki bu kişi ve kişilikler çarlarını ben adam ettim .Ben olmasam belki hala 40 lwllik dandik bi çar kasıyodu...Hep bunu unutup oynunu oynadı..
Çok yakın bildiqim biri gün geldi çarımı çaldı.Diger dostuma sıqındım ortak oldu bir sürü çarımız oldu hep gözü yükseklerde olduqu için çaldırdı sonuçta sadece elimizde bi savaşçı kaldı...Yoksul aç üstünde item olmayan savaşçı...Kankamdır bişey olmaz dedim bütün emeklerimi yok sayıp çarı adam etmeye çalıştık .Yeni çar açtık kastık kastık kastık...Ama gün geldi bana ihtiyacı kalmadı item dizmek için gece gündüz maden çektiqim arkadaşım madenlerin hepsini alsın diye 10 dk da bütün çarların şifresini deqiştirdi...Benimde bundan sonra dicek tek bir kelimem bile kalmadı ...Artık bırakıp çeketimi alıp kapıyı çarkıp çıkıp gitmek kaldı başka dünyalara...
Evet arkadaşlar bu saatten sonra oyunu bırakıyorum...Keşke daha önce bırakmış olsaydım oyunu belki şu an herşey benim için daha güzel olucaktı ama hatanın neresinden dönülse kardır derler bakalım ben ne kadar kar kazanıcam...Bir yandan seviniyorum herşeyden kurtuluyorum...Artık maden çekmek laf atmak görev yapmak, çar kasmak olmucak ne güzel .Ama belkide unutup gidiceqim herşeye rağmen çok güzel anılarım var ...Bu saatten sonra dönmiyecem oyuna belki belki başka bi yerde karşılaşırım o anılarımı yaşatan arkadaşlarımlar belkide burada kaybolur gider anılarımız .Ne bilem bırakma zamanı geldi belki benim yüzümden belkide aç bi arkadaş yüzünden.YAzıklar olsun bana 3 senelik emeqi bi arkadaş seçemeden bırakıyorum...Ama herşeye ve herkeze rağmen sizlerle olmak güzeldi...
HERŞEYE RAĞMEN FORMDA SİZLERLE KALICAM....
O gün Bu gün dür..
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
O gün Bu gün dür..
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Re: O gün Bu gün dür..
Kardeş öncellikle Geçmiş olsun çarın için şimdi herkeze diyorum çarınızın şifresini kimseyee vermeyiin kimseyle ortak olmayııın sadece knk olun .Şimdi kardeş sana dönelim sen hep oyundan aldıgın kotu olayları koymusun saaatlerce maden cektım demişsin ) Peki madenleri satarken aldıgın zevk . Hep laf atma var demişsin ) peki knk larınla yaptıgın şakalar
Gorev yapmak demıssın ) peki grvı verdıkten sonrakı aldıgın odullerın zevk i ? Sen hep kotu yonden bakmıssın
Sana tavsiyem yeni bir char aç hemen lvl atla (buyucu olma) şifacı ol ,savaşçı ol 1 haftada 39 olursun obur hafta
45 olursun 45 ol ve hiç kasma full kllan savaşı yap Oyundan zevkı al sadece
Artık naparsın bilmiyorum ama sana başarılar
Gorev yapmak demıssın ) peki grvı verdıkten sonrakı aldıgın odullerın zevk i ? Sen hep kotu yonden bakmıssın
Sana tavsiyem yeni bir char aç hemen lvl atla (buyucu olma) şifacı ol ,savaşçı ol 1 haftada 39 olursun obur hafta
Diyeceklerim aslında sana geç olabilir, belkide bu sonucu sen vermelisin, yada şöyle bi düşünüp baktığında etrafındaki insalar sana sadece boş birer karton üzerine çizilmiş bir resim olmalıydı.. abartmıyorum aslında, bunu söylememin sebepi, o karakterlerimizin arkasındakilere fazla takmamlısın, bi pc nin başında birisi oturuyor ama oyun içerisinde çizilmiş bir karakteri yöneterek, ve zihniyle konuşuyo seninle, asla insalığıyla değil, bu yüzden herkes kanabilir, kandırılabilir, çok az kişi insalığını gösterir oyuna, ve bu sayede lede ettiği şey çok iyi tanımak gücü olur karşısındakini.
İnsalara bakmıyoruz burda, bazıları aptal derecesini bile geçmiş zihniyetlere bakıyoruz, eğer sende insanlığını doğru kullanırsan, bu konuda ekdnini geliştirirsen, karşıdakinin ne kadar aptal olduğunu anlarsın, ama gelişememişsin işte, ve bunlar sayesinde gelişeceksin belkide, bu oyunu kimin ruhuyla yada zihniyle oynadığını iyi anlayın, zihin her zaman aldatıcı olur ama ruhumuz her zaman kesin olan şeyi gösterir, kesin olan şey, yani ne olursa, iyi yada kötü...
İnsalara bakmıyoruz burda, bazıları aptal derecesini bile geçmiş zihniyetlere bakıyoruz, eğer sende insanlığını doğru kullanırsan, bu konuda ekdnini geliştirirsen, karşıdakinin ne kadar aptal olduğunu anlarsın, ama gelişememişsin işte, ve bunlar sayesinde gelişeceksin belkide, bu oyunu kimin ruhuyla yada zihniyle oynadığını iyi anlayın, zihin her zaman aldatıcı olur ama ruhumuz her zaman kesin olan şeyi gösterir, kesin olan şey, yani ne olursa, iyi yada kötü...
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
zemin78 yazdı:Kardeş öncellikle Geçmiş olsun çarın için şimdi herkeze diyorum çarınızın şifresini kimseyee vermeyiin kimseyle ortak olmayııın sadece knk olun .Şimdi kardeş sana dönelim sen hep oyundan aldıgın kotu olayları koymusun saaatlerce maden cektım demişsin ) Peki madenleri satarken aldıgın zevk . Hep laf atma var demişsin ) peki knk larınla yaptıgın şakalar
Demekki bu kadar kötü olay o güzel günleri anılarıda karartmış gözümde
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
diyecek yok kararına saygı duyuyoruz selametle realde başarılaar.....
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun diyorum kardeş. Zaten diyecekte başka birşey kalmamış. İnsanın itemlerinin charının çalınması kötü bir şeyde bunu dost sandıklarının yapması daha kötü bir şey başıma geldiği için biliyorum.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Bu sadece içinde kendini beğenmiş,klavye erkekleriyle dolu bir oyun unutma (sözüm meclisten dışarı) .. Burada arkadaşlık yapamadım diye reelde de yapamam diye sakın kendini üzme. Hayatına bak,kendine göre iyi bir karar vermişsin.. Geçmiş olsun, reelde başarılar ..angelona yazdı: Hayatta an gelir hayatanı deqiştirecek bi oyun çıkar karşına hiç beklemediqin bir zamanda sonra o oyun hiç beklemedeqin bir zamandır koparır seni kendinden...
Hayatta beklemeqin belkide hiç yapmıcak dediqim kişi yaptı bana bunu.Söylicek o kadar çok şey varki insan hepsini dışa vurmak istiyo.Ama buraya sıqamıcayacak kadar çokki...
Gün gelir dostlarından kazık yersin.Gün gelir hiç beklemediqin düşmanından yardım istersin...Ama ben dostumu da düşmanımıda seçemedim...Daha dün çarı kasarken kanka yanıma gel diyen insan 10 dk tartışdık diye şifreyi deqiştiriyo...Bununda sadece nedeni ne biliyonuzmu dün çektiqim 2 mavi topazın hepsini sahiplenmek istemesi .sadece istediqinden her zsaman fazlasını alması .Halbuki unutuyoki bu kişi ve kişilikler çarlarını ben adam ettim .Ben olmasam belki hala 40 lwllik dandik bi çar kasıyodu...Hep bunu unutup oynunu oynadı..
Çok yakın bildiqim biri gün geldi çarımı çaldı.Diger dostuma sıqındım ortak oldu bir sürü çarımız oldu hep gözü yükseklerde olduqu için çaldırdı sonuçta sadece elimizde bi savaşçı kaldı...Yoksul aç üstünde item olmayan savaşçı...Kankamdır bişey olmaz dedim bütün emeklerimi yok sayıp çarı adam etmeye çalıştık .Yeni çar açtık kastık kastık kastık...Ama gün geldi bana ihtiyacı kalmadı item dizmek için gece gündüz maden çektiqim arkadaşım madenlerin hepsini alsın diye 10 dk da bütün çarların şifresini deqiştirdi...Benimde bundan sonra dicek tek bir kelimem bile kalmadı ...Artık bırakıp çeketimi alıp kapıyı çarkıp çıkıp gitmek kaldı başka dünyalara...
Evet arkadaşlar bu saatten sonra oyunu bırakıyorum...Keşke daha önce bırakmış olsaydım oyunu belki şu an herşey benim için daha güzel olucaktı ama hatanın neresinden dönülse kardır derler bakalım ben ne kadar kar kazanıcam...Bir yandan seviniyorum herşeyden kurtuluyorum...Artık maden çekmek laf atmak görev yapmak, çar kasmak olmucak ne güzel .Ama belkide unutup gidiceqim herşeye rağmen çok güzel anılarım var ...Bu saatten sonra dönmiyecem oyuna belki belki başka bi yerde karşılaşırım o anılarımı yaşatan arkadaşlarımlar belkide burada kaybolur gider anılarımız .Ne bilem bırakma zamanı geldi belki benim yüzümden belkide aç bi arkadaş yüzünden.YAzıklar olsun bana 3 senelik emeqi bi arkadaş seçemeden bırakıyorum...Ama herşeye ve herkeze rağmen sizlerle olmak güzeldi...
HERŞEYE RAĞMEN FORMDA SİZLERLE KALICAM....
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~