Buluşma hatırası
Buluşma hatırası
Arkadaşlar buluşma hatırası ceket ve pantolon nasıl bişey ? geçen sene de dağıtılmış itemi efsunu var mı ? görüntüsü nasıl bari 
Re: Buluşma hatırası
yok kardeş item efsun yok düz ceket sadece şekli böle altınlı yılanlı bişiler ama öle abartılıcak bişi değil yani onu almak marifet değilMushta yazdı:Arkadaşlar buluşma hatırası ceket ve pantolon nasıl bişey ? geçen sene de dağıtılmış itemi efsunu var mı ? görüntüsü nasıl bari
avakado=eminönü
Hadi be. Bende umutlanmıştım şöle max hasar 1000 filan xDbarkido yazdı:yok kardeş item efsun yok düz ceket sadece şekli böle altınlı yılanlı bişiler ama öle abartılıcak bişi değil yani onu almak marifet değilMushta yazdı:Arkadaşlar buluşma hatırası ceket ve pantolon nasıl bişey ? geçen sene de dağıtılmış itemi efsunu var mı ? görüntüsü nasıl bari
benim bildiğimde efsunu yok ama görüntüsü baya karizmatik geldi bana

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Üzerinde Efsun Olmayan Oyun Yöneticilerinin Giydiği yada ona benzeyen Kıyafet
HİPHOPSTYLE
Öncelikle selamlar..Buluşma Hatırası 1 level lik efsunu olmayan giyisilerdir.Sadece görünüş için kullanılır herhangi bir efsunu yoktur.Yani para verip alan kişinin aklına şaşarım
)

- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sadece dış görünüşü güzel o kadar.. Efsunu yok..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
İtemi ve efsunu yok sadece dış görünüş açin alınıyor.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
kim kaybetmişte kim bulmuş o hasarıMushta yazdı:Hadi be. Bende umutlanmıştım şöle max hasar 1000 filan xDbarkido yazdı:yok kardeş item efsun yok düz ceket sadece şekli böle altınlı yılanlı bişiler ama öle abartılıcak bişi değil yani onu almak marifet değilMushta yazdı:Arkadaşlar buluşma hatırası ceket ve pantolon nasıl bişey ? geçen sene de dağıtılmış itemi efsunu var mı ? görüntüsü nasıl bari
avakado=eminönü