DavuTT yazdı:sana gelecek olursak bu konuyu açan benim sana karşı 2 kez tavır almamın nedeni bni salak yerine koyman fakat gene sen salak yerine konuldun çünkü bilmiordun ayrıca o konudada ne yazdımı iyi oku anlarsın snde ne demek istediğimi önce oyunu öğren sonra oyun hakkında yorumda bulun ben gereğinden fazla öğrendim oyunu
siz yediremiosunuz kendinize senin o dediğin konfüçyüs benim üstadım beni yetişdiren o sadece boyun eğeceğim insan odur o yanlış diosa yanlışdır doru diosa doğrudur ben bilmişlikde taslamıorum sizin bana karşı bi gareziniz var hangi konuya yorumda bulunsam size batıo :lol:
bir alpere bakıyorum bir sna bakıyorum da ikinizi hiç yan yana koyamıyorum biliyor musun . şu oyunda insan gibi oyununu oynayan sayılı kişilerdendir ama sana baktığımda şu forumdaki amacının başkalarına yardım etmek yerine kendi reklamını yapmaya çlaıştığını görüyorum. neyse herkes bildiğini okurmuş sen burnunun dikine gitmeye devam edebilirsin ama senden ricam tanımadığn insanlara yaptığın yorumlarda seviyeni koru sen hiçbirşeysin şu forumda o insandan hiçbir farkın yok .
nedense koca forumda sadee ikinizle sorunum oda bana karşı tutumlarınızdan kaynaklanıor bnm hatam olarak gördüğünüz hususları ezici tavırda cümleler kullanarak bana yansıtmanız bu hale getirdi bilmem anlatabildimmi
diğer şahsiyet o dediklerin aynı anlama gelio o kadar bilinçsiz bi insan olmadığını umarak size iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim eğlencenize bakın uslu durun kavga etmeyin