!!! Tamamen Farklı Olmalı !!!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: !!! Tamamen Farklı Olmalı !!!

Mesaj gönderen Kizanlar »

DavuTT yazdı:hahahaha insan olamazsın sen :lol: ndnse dediklerim hep doru salladığım kısımları söle
yazmayayım diyorum!
hakkaten arızasın he, ben sallıyorsun mu demişim, sallayabilirsin mi demişim, e yuh!
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

DavuTT yazdı:sana gelecek olursak bu konuyu açan benim ;) sana karşı 2 kez tavır almamın nedeni bni salak yerine koyman fakat gene sen salak yerine konuldun çünkü bilmiordun :) ayrıca o konudada ne yazdımı iyi oku anlarsın snde ne demek istediğimi önce oyunu öğren sonra oyun hakkında yorumda bulun ben gereğinden fazla öğrendim oyunu

siz yediremiosunuz kendinize senin o dediğin konfüçyüs benim üstadım beni yetişdiren o sadece boyun eğeceğim insan odur o yanlış diosa yanlışdır doru diosa doğrudur ben bilmişlikde taslamıorum sizin bana karşı bi gareziniz var hangi konuya yorumda bulunsam size batıo :lol:

bir alpere bakıyorum bir sna bakıyorum da ikinizi hiç yan yana koyamıyorum biliyor musun . şu oyunda insan gibi oyununu oynayan sayılı kişilerdendir ama sana baktığımda şu forumdaki amacının başkalarına yardım etmek yerine kendi reklamını yapmaya çlaıştığını görüyorum. neyse herkes bildiğini okurmuş sen burnunun dikine gitmeye devam edebilirsin ama senden ricam tanımadığn insanlara yaptığın yorumlarda seviyeni koru sen hiçbirşeysin şu forumda o insandan hiçbir farkın yok .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

nedense koca forumda sadee ikinizle sorunum oda bana karşı tutumlarınızdan kaynaklanıor bnm hatam olarak gördüğünüz hususları ezici tavırda cümleler kullanarak bana yansıtmanız bu hale getirdi bilmem anlatabildimmi

diğer şahsiyet o dediklerin aynı anlama gelio o kadar bilinçsiz bi insan olmadığını umarak size iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim eğlencenize bakın uslu durun kavga etmeyin
...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Sen kime uslu durmasını söylüyorsun ? Tekrar söylüyorum sen kendini ne sanıyorsun ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

paşam yorumları beğenmedim.

"sana taş atana sen zeytin yaprağı uzat"

bu şifacı konusunada bir ara noktayı koyucam gibi görünüyor. de zaman bulamıyorum. teşekkürler iyi forumlar
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
furkangur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen furkangur »

konfucyus yazdı:
paşam yorumları beğenmedim.

"sana taş atana sen zeytin yaprağı uzat"

bu şifacı konusunada bir ara noktayı koyucam gibi görünüyor. de zaman bulamıyorum. teşekkürler iyi forumlar

ÜSTAT NERELERDESİN SEN COSTUR SU SİFACI KANALINI DENEYİMLERİNDEN YARARLANALIM
(DAVUTDA AYNI DUSUNUYORDUR SANIRIM :) )
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

abi bu zamana kadar öle yapdımda ama bu ikv camiasına yaramıo iyilik yaparsın kötülük bulursun herşeyinde bi sınırı var bnde bu sınır aşıldı malesef
...
Kullanıcı avatarı
VeZiRiAzAm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen VeZiRiAzAm »

DDD
Bizim gerçeklerimiz sizin haylalleriniz olamaz

“Şifacı” sayfasına dön