Arkadaşlar Ben Xxkoquqx tanıyan vardır belki.Kktcxxdoktoru yanı EMRE ile ben kankaydık.. Onun ŞİFACISI ile benim BÜYÜCÜMÜ takas edıcektik.Fakat o uyelıgımı ve sıfremı alarak (bende onunkını) uyelıgıme gırıp Xxkoquqx adlı büyücümü silmiştir.Artık benim bu servere güvenim kalmamıştır.Oyunu bırakmayıp başka bir servere gecip orda oynuyacagım.
Fakat Ogerdan adlı carımla bazen oyuna girerek sizleri ziyaret edicem..
SAYGILARIMLA...
Kktcxxdoktoru İNANMAYİN....!
- Magicxcraft35
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Kktcxxdoktoru İNANMAYİN....!
Geçmiş olsun kardeş.Üzüldüm açıkçası bizim serverden Birinin daha farklı bir servere geçmene.Neyse Gelecek hayatında Başarılar .
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Asilzade
Asilzade
Napalım arkadaşım..Arasıra girecem Ogerdan ile
" Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin " sözü sana ne çağrıştırıyor ? Forum " Kankama hesabımı verdim çaldı,sildi vb." konularla dolup taşıyor forumu takip etmiyorsun anlaşılan ..
Sanal Alemde :
1-(Zorunlu olmadıkça) Yaşını
2-(MMOPRG oyun oynuyorsan) , ID (Kullanıcı Adı) ve şifreni
3-Kredi Kartı No,Banka Hesap No , vb. gerçek hayatta sana ait olan maddi imkanlarının bilgilerini
4-Cep telefonunu
5-Kendine ait diğer KİŞİSEl bilgilerini
hiçkimseye vermeyeceksin arkadaşım.. Bunların hepsinin tanıdığım insanlara oyunda-reelde sorun açtığını gördüm . Ondan söylüyorum. En yakın kankana bile güvenmeyeceksin. Ben çok amatörken (beta zamanında) güvendim ve 29 level karakterim silindi. Burada tecrübe konuşuyor dediklerimi kulak arkası etme sakın..
İYİ FORUMLAR
Sanal Alemde :
1-(Zorunlu olmadıkça) Yaşını
2-(MMOPRG oyun oynuyorsan) , ID (Kullanıcı Adı) ve şifreni
3-Kredi Kartı No,Banka Hesap No , vb. gerçek hayatta sana ait olan maddi imkanlarının bilgilerini
4-Cep telefonunu
5-Kendine ait diğer KİŞİSEl bilgilerini
hiçkimseye vermeyeceksin arkadaşım.. Bunların hepsinin tanıdığım insanlara oyunda-reelde sorun açtığını gördüm . Ondan söylüyorum. En yakın kankana bile güvenmeyeceksin. Ben çok amatörken (beta zamanında) güvendim ve 29 level karakterim silindi. Burada tecrübe konuşuyor dediklerimi kulak arkası etme sakın..
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Anladım artık ama ış ışten gectı napalım.
Geçmiş olsun ..Kopelix yazdı:Anladım artık ama ış ışten gectı napalım.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
bBanada yazıp duruyor onlar benım çarım sendeymıs sıfremı versene flnd ıe bende yok oyle bıse bas gıt dedm
TTmShumpssss

saoL.rapper yazdı:Geçmiş olsun ..Kopelix yazdı:Anladım artık ama ış ışten gectı napalım.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun kardeş istersen emreyi Döveyim bizim Cafede istermisin 2 tane yapıştıram kafasına (Phxplanethunter) SAYGILARIMLA..
Vurucaksında ne olucak bunu gıbıler gene aynı olucak.. Saol genede..
SAYGILARIMLA..
SAYGILARIMLA..