- Aynen kardeş Savaşcıalrda Sığınakda işe yarıomus Yani...xD
Yine Motorin KEsimi 4 Savaşcı 1 Şifacı 1 Büyücü İle..!
Re: Yine Motorin KEsimi 4 Savaşcı 1 Şifacı 1 Büyücü İle..!
tebrikler kesmişsiniz ama niye koydunuz anlamadım motorini kesmek başarı değilki.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Kardeş bizde basarı die koymadık soncda savaşcılarla giren yok 4 savaşcı 1 şifa 1büyü ile kesdik dioz öyle sığınağa giren kac kişi vardır yada motorini kesen şuana kadar forumda görmedim yani....
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
AMAÇ PAYLAŞMAK DEİL POST KASMAK OLMASIN :?: :?:selek95 yazdı:xD paylaşmak güzeldir :mrgreen:hicretsidan yazdı:HER MOTORİNİ KESEN KONU AÇSA OHOOOOO![]()
post kasmak gibi bir amacım yok forumu post kasmak için kullananları da anlamıyorum.Burda amaç eğlenmek ve bişeyler paylaşmaktır.Lütfen her şeyin fesat tarafından bakmak yerine eğlenmeye bakmanı tavfsiye ederim.Bu arada 4 savaş 1 büyü 1 şifa çok az denenmiş birşeydi genelde 2 şifa ve 1den fazla büyü oluyordu.Farklı bişeydi,güzel bir gündü :mrgreen:hicretsidan yazdı:AMAÇ PAYLAŞMAK DEİL POST KASMAK OLMASIN :?: :?:selek95 yazdı:xD paylaşmak güzeldir :mrgreen:hicretsidan yazdı:HER MOTORİNİ KESEN KONU AÇSA OHOOOOO![]()

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Tebrik ederim kesmişsiniz . Ama motorin qerçekten kolay bir ßoss . Ayrıca bu ßoss ' u sadece siz deiL nerden baksanız meranın 3/4 kesmiştir ..
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Bak aga madem adamın adı motorin..En düşük direnci ateş olsun dimi :mrgreen: :mrgreen:
Ama adamn skill i burn(yanmak) datada audi de gorursunuz
Ama adamn skill i burn(yanmak) datada audi de gorursunuz
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

MOTORİNİ KESMEK ZOR BİR ŞEY DEİL 6 ŞİFACI OLMASADA OLUR HEM SENİN AÇTIĞIN KONUNUN EĞLENCELİ Bİ YANIDA YOK EĞLENMEK İÇİN DİYORSUN...selek95 yazdı:post kasmak gibi bir amacım yok forumu post kasmak için kullananları da anlamıyorum.Burda amaç eğlenmek ve bişeyler paylaşmaktır.Lütfen her şeyin fesat tarafından bakmak yerine eğlenmeye bakmanı tavfsiye ederim.Bu arada 4 savaş 1 büyü 1 şifa çok az denenmiş birşeydi genelde 2 şifa ve 1den fazla büyü oluyordu.Farklı bişeydi,güzel bir gündü :mrgreen:hicretsidan yazdı:AMAÇ PAYLAŞMAK DEİL POST KASMAK OLMASIN :?: :?:selek95 yazdı:xD paylaşmak güzeldir :mrgreen:hicretsidan yazdı:HER MOTORİNİ KESEN KONU AÇSA OHOOOOO![]()
- Tamama arkadşlar yorumlarınz için saolun ama Slek95 in dediği gibi 4 savaşcı 1büyü 1 şifala kesen çok nadidedir yani öyle giren yok dur bende farklı olsun buda öyle koydum yani yoksa motorin kolay biliorum orasını
asLında savaşçı ile qirmek motorini kesmek dhaa kolay . Ama oraya tek büyücü zor qidiLir.Savaşçılar 25oo wursa rahat kesiLir ..