Bilgilendirme [Drowxminatour]..!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bilgilendirme [Drowxminatour]..!!

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Arkadaşlar ben 3 günden Beğri Banlıyım Ve şu Son Günlerde Benim adıma item alıyolar Gözluk vs. eşyalar filan Alıyolar ve sonrada Parasını Drowxminatour'dan Ödüyecem Diyolar.Eğer Böyle Bişeyle karşılaşırsanız o kişşi yasaklayın ve bana nıck bıldırın su ana kadar 2 nick geldı (Xxbusexxkasa & xxxbusexxparax) Gibi nickler GEldi Bunların Benımle Uzaktna Yakından Alakası Olmadığı Gibi Aynı Zamanda Bu nıcklere SAttınız İtemlerden Ben Sorumlu Deyilim Eğer Sizden Birşey Alacak olsam (Drowxminatour & Viktoriaxbuse'den alırım )

Not:Rica Ediyorum Bölge,Klan Vs. Konuşma Kanallarından Drowxminatour Hırsızdır Gibi Suçlamalar Yapmayın.

İyi Forumlar...
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
qLegendxazrailin
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bilgilendirme [Drowxminatour]..!!

Mesaj gönderen qLegendxazrailin »

oda güzel:D :D :D
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

qLegendxazrailin yazdı:oda güzel:D :D :D

Neresi Güzel Bunun Söylermisin Hırsızlıkla Suçlanmanın NEresi Güzel. :?:
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Kesildikten sonra niye küfür ediyorsun sen terbiyesiz.(Hemde ben kesmediğim halde bana küfür ettin).Ne güzel banlanmışsın en azından bi süre küfredemezsin :D .

Balbazar
qLegendxazrailin
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen qLegendxazrailin »

şakasına dedım bozulma hemen :D
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

efelerxyildiz yazdı:Kesildikten sonra niye küfür ediyorsun sen terbiyesiz.(Hemde ben kesmediğim halde bana küfür ettin).Ne güzel banlanmışsın en azından bi süre küfredemezsin :D .

Balbazar
5 Kişi Dalıyosunuz Sonra Niye Küfrediyorsun Dıyosun Sizin Yaptınız Hayvanlık Deyılmı Açlık DEyılmı Şerefsizlik Deyilmi Bide Utanmadan Yorum Yazmışın Yüssüz #@!? 5 Kişi Dalıp Sonra kesilince de bi buyu 5 kişi Karşısında Kesılmeden Nasıl dursun Söylermisin.
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

buse bilgilendirme için teşekkürler tartışmaya gerek yok
Drowxdadawa
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Viktoriaxbuse42 yazdı:
efelerxyildiz yazdı:Kesildikten sonra niye küfür ediyorsun sen terbiyesiz.(Hemde ben kesmediğim halde bana küfür ettin).Ne güzel banlanmışsın en azından bi süre küfredemezsin :D .

Balbazar
5 Kişi Dalıyosunuz Sonra Niye Küfrediyorsun Dıyosun Sizin Yaptınız Hayvanlık Deyılmı Açlık DEyılmı Şerefsizlik Deyilmi Bide Utanmadan Yorum Yazmışın Yüssüz #@!? 5 Kişi Dalıp Sonra kesilince de bi buyu 5 kişi Karşısında Kesılmeden Nasıl dursun Söylermisin.

kesilmekten çok korkuyorsan klandan çık.Ayrıca ben sana dalmadım sadece orda bulunuyordum.Tartışırken bile küfür ve hakaret ediyorsun senin seviyene inmeyeceğim.Davut abini biraz dinle de akıllan.(aYRICA KEŞKE BENDE DALIP KESSEYDİM.BARİ HAKLI OLURDUNDA BUKADAR CIRLAMAN BOŞA GİTMEZDİ)
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

hiddetle çözüm olsaydı dünyada kötü kalmazdı insanlar hep nefsine yenik düşüo ve çok sinirleniyorlar hakaretler ediyorlar buseyi ben engellemeye çalışıyorum fakat siz onu kışkırtıorsunuz bnm buseye dediklerim yenilir yutulur deil bu durumda siz suçlusunuz onu buna sürüklediğiniz için günahı sizin boynunuza buse artık tartışmalara ghirmek istemiyor siz aksine yazarsanız Allah büyük o bizden daha iyisini size yapar ben hep sakin olduğum için kazandım halada sakinim inş. bi gün patlamam
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Buse abla senin çarın Drowxminatour bazıları ise Drowxmınatour die acıolar ve senin ark. dolandırıolar sadece 'I' harfi bütün olayı bitirio... :( :(
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !

“Genel Sohbet” sayfasına dön