Türkiyemxlider çarını çalmaya çalışan reziller

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

dragomin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Türkiyemxlider çarını çalmaya çalışan reziller

Mesaj gönderen dragomin »

bu loncaya emek veren oyun içinde kimsenin 1 inesine bile tenezül etmeyen ben lider (türkiyemdjango)buraya yazdınız çirkin çırpınışlarınızı hayretle okuyorum insanlar hayatlarını şerefleri için sürdürürler hiçmi haysiyetiniz yok bana bu söylemlerin ispatı gibi 1şey sölensin insan içine cıkmam.olaya gelince çalmaya çalışılanan carlar silinmiştir ve farklı hesaplarda açılmıştır aldımız emeneti en iyi şekilde iyade edicemden kimsenin şüpesi olmasın türkiyem loncasına emeyi gecen ve bu günlere gelen arkadslarla yola devam ediyoruz etmeye de devam edicez 3 5 çapulcu bu loncayı yıkamaz dışarda kalan ayrılanlarda hiç bir hak idda edemez ben sözümün arkasında kalarak sonuna kadar türkiyemdeyim kimse olan olaylardan üstüne vazife cıkarmasın gerken adli ve müferit calışmalarla ispat edicem gerktiği sekildede yayınlatıcamdan herkez emin olsun (gizlliğini koruması açısından fazla yazmıyorum)ELBETTE ADELET 1 GÜN TECELİ EDECEKTİR
Kullanıcı avatarı
jonturk61
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen jonturk61 »

Bu arada Türkiyemxlider in çakma oldugunu düşünenler resimlere iyi baksınlar....

Resim
Resim
Resim

lider çarımızın çalınıp başka bi hesaba gönderilmek üzere olduğunu öğrenince karakteri silerek tekrar yeni liderimizi açtık.linkte de görebilceğiniz gibi adı açıkça görünmektedir.biz sadece laf etmiyoruz kanıt gösteriyoruz.buyrun siz de bakın nasıl aktarım yaptıklarına dair gelen maile;

Resim
Türkiyemxtrabzon Resim
Türkiyemxcarih
TheoRy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TheoRy »

ya hacılar etmeyin eylemeyin boşverin. :)
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

Vay aRkadaş Kızdanda hırsız oluyormuş..
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
cvs28
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cvs28 »

selamlar arkadaslar bu car mewzusu nedır tam anlamıs deılım car calınmıs sanırım saglık olsun o carı calan hangı serefsızse kokusu cıkar yakında dua etsınkı askerdeyım burdan urasamıorum eger ordakı prıntler dogruysa yazık derım baska bıse demem carları bırakmıslardı bana gerı almıslar gayet dogaldır ama bana bunun lafını yapmasınlar gerek yok werdıklerı cardan bıse kaybolmussa o zmn lafını yaparlar bıse almıssamda solemısımdır zaten ıkıncı mewzu bana o pıc serefsız dıen hangı yawsaksa onu bı yuzume solesın bakalım madem war o kdr cesaretı meydanı bos bulup ortaya laf sallamasın carı bıraktıgım kısıde bellı zaten sagdan soldan bana bıraktı carı fln lafı yapmasınlar bunlar bos ısler olur yazdıklaarım yeterlıdır sanırım gelırken nasıl konusmussak oledır geldıgımde nasıl bırakmıssam ordan dewamdır hepınız allaha emanetsınız kalın saglıcakla

TÜRKİYEMXLİDER___KARADENİZGİRESUN

155mm cekili obüs cawuşu:) lefkosşe /kıbrıs

bitermı acaba bu askerlık:)
Kullanıcı avatarı
jonturk61
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen jonturk61 »

bu cevap herhalde yeterli olmuştur herkese kardeşim sana hayırlı teskereler diliyorum sen hele bi gel biz bıraktıgın emanete sen istediğin müddetçe sahip çıkacagız bizde emanete hıyanet yoktur allaha emanet ol sevgiler.....

Herkes Haddini Bilecek......
Türkiyemxtrabzon Resim
Türkiyemxcarih
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

TürkiyemxliderİN (Alinin) Açıklamaları yeterli O qelsn herşey güzel Olucak Hayırlı Teskereler

Türkiyemxrowle (Çalınmıştr)
Türkiyemxtabu
Türkiyemxedgar
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön