Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Kuanemko
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen Kuanemko »

YakamozxPaix yazdı:Sevgili yakamoz loncası mensubları öncelikle sizlerden ayrılacagım için cok cok üzgün oldugumu bilmelisiniz hepinizle görüşüp helallik alamadım bunun için özürdilerim hakkı olanın hakkını helal etmesini dilerim benden yana varsa helali hoş olsun bu oyunda yeri geldi üzüldük yeri geldi güldük oyuna ara vermeyi istemezdim ama son zamanda yasanılanlar ve dost dediğim insanların düşünmeden sırtını dönmeleri beni bir o kadar yaraladı ve üzdü ama isteyerek ama istemeyerek bir sekilde olsa kırgın ve dargın ayrılıyorum aranızdan işlerim yogun oldugundan dolayı pek fırsat bulamıyordum bu son olanlar da buna tuz biber oldu kısaca ama kimse sanmasınki sabri gidiyor diye lonca dagılacak yıkılacak gibi entrikalara kapılmasınlar bu loncanın kurucusu ben olsamda yönetenler saygı duydugum lonca mensuplarımdır ben olmasam bile benden sonra yine aynı sekilde yönetecek üyelerimin oldugunu biliyorum belki ben gidiyorum diye aramızdan ayrılmak isteyenler olabilir onlara diyeceğim tek sey ben yoksam bile benim eserim olan bir lonca bırakıyorum ben varmısım gibi yöneteceğinize eminim... Oyunda en cok zoruma giden olay ise yüzüme gülüpte arkamdan iş ceviren bazı arkadaslar var onlarda eminim bu yazıyı okuyacaklardır ama suda unutulmasınki son gülen iyi güler melih kardeşim, fero ve ferhat kardeşlerim sizlere de kırgın ayrılıyorum sebepsizce bir heves ugruna sırtınızı dönmeniz zaten beni fazlasıyla yaraladı... Her zaman dimdik oldugum su oyunda ilk defa beni sendeleten insanlar oldunuz ama kırgın olsam da sizden yana hakkım varsa helali hoş olsun umarım bir gun sizde helal eder ve bu oyunun bir oyun oldugunu hatırlar ve hiç yoksa bile bir gun aklınıza gelmem yeter ve artar bile benim için fazla söze gerek yok tüm dostlarım hepinizden özürdileyerek aranızdan ayrılırken bu birlikteliği bozmamanız dileğimle diyor hepinizi yaradana emanet ediyorum hepinizin yardımcısı olsun allaha emanet olun her zaman hoşca ve dostça kalın....

YakamozxPaix
Öncelikle Kardeşim Ne olmuşsa Geçmiş olsun Seni arkandan Vuran adamlar için üzülme Onlar Senin Dostun Deilmiş Düşmanınmış Öncelikle Sen Onu Öğrendin Ve Biz Bu Loncada Durduğumuz Sürece Bu Lonca Kapatılmıyacak Ve Elimizden Gelen Fedakarlığı Yapacaz Gözün Arkada Kalmasın!
Kullanıcı avatarı
DaRkxsTaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DaRkxsTaR »

dabbela sıkıyosa yap sen bir ayıp uydurup Loncanın üstüne atarsan seninin üstünede cok atlarlar sıkıyorsa mert kardeşiylemş daha yeni başlıyormuş sen kimsin lan artist yap sıkıyosa. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]

Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
Kullanıcı avatarı
DaRkxsTaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Dappela tmmı adam ol ayıp uydurup loncanın üstüne atarsan senin üstüne daha cok atlarlar sen kimsinde kardeşim mert varda yeni başlıyorus onu yapacas inatım var sen kimsin artist #@!? yap sıkıyorsa ne yapcan Lan maL :!:

Kullanıcı avatarı
DaRkxsTaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dabbela yazdı:Bu Loncayı Sırf Bir İnat Uğruna Öyle Yerlere Getireceğimki Yaptıklarımızı Görenler Yorum Yapcak Sıfatı Taşıyamadan Sadece Ohaa Diyecekler , Arkamıza Baktığımızda Bile Kendi Yaptıklarımızı Kabullenemeyip Sadece Birbirimizle Övünüp , Göğüs Kabartıp Vayy Bee ...... Diyeceğiz . Ben Bu Loncaya Kawgayla Döwüşle Zorla Girdim Ama Girdim..... Ve Ancak Öyle Bi Kawga Dövüş Kullanarak Çıkabilirim . Loncayı Pratik ve Daha İyi Kullanılabilir Hale Getirip İçindeki Mensuplarımızı Daha Güzel Mevkilere Konumlandırmak İçin elimden Gelenin En İyisini Yapacağım Yanımda Olan Arkadaslarımda Yapacaktır Buna Can-ı Gönülden Eminim Ancak Sabri ' ninde Herzman Dediği Gibi Bu Loncayı Bizler Yönetiyoruz Herkes Lonca Hakkındaki Düşüncelerini Bildirimlerini Bize Açıklasın Aramızda Tartışalım Mesela Sabri ile de çok Konuştuğum Yakamozx Charı Açma Zorunluluğunun Kalkması Gibi .... Bu Lonca Gidenlerlede Gelenlerlede Dimdik Ayakta Durucaktır . Kimse Rehavete Kapılmasın , Mert Kardeşiminde Dediği Gibi Daha Yeni Başlıyoruz..... Gözün Arkada Kalmasın Kardeşim

eveT bekliyorus bisi yapmanı bay artist kardeşin mertle inatlıkını hadi sen kimsinnn kimsinn kimsinn adam ol #@!? salaq salaq konuşupta yorum yapma.HADİ yukardaki yazıyı onaylamanı bekliyorus :arrow: :?: :!: :?:

Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dabbela »

Darkstar Kardeşim , Bu Yorumunu Kendimizde Senin Gibi Düşünenler İçin Hırs ve Arzu İçersinde Bu Aşamaları Geçmemize ve Yapılcak İşleri İnada Bindirmememizde Bir Etken Unsuru Olarak Görüyorum Tşkkr Ederim Herkes Düşüncesini Paylaşabilir. Demokrasinin Hüküm Sürdüğü Cumhuriyet Çocuklarının Koşturduğu Topraklarda Yaşıyoruz Herkes Düşüncelerini Özgürce fakat Ahlak Sınırları İçersinde Bizlerle Paylaşabilir Teşekkürler.
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Gitmek kelimesi kolay kullanımmamalı loncamız şuanki yerine gelmek için çok ugraştık gerek üzüldük gerek güldük Yakamozxpaix in yani v nin yanındaki harfim çalışmıyo anlayın yani artık öyle noktalara gelmişiz ki herkez dönüm noktasında gidiyor olayları ayrılıktan saymıyorum yinede devam edecegimize inanıyorum herkezin kararına saygı duymak lazım en iyi noktalara gelmeye devam edecegiz..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

DaRkxsTaR yazdı:Dappela tmmı adam ol ayıp uydurup loncanın üstüne atarsan senin üstüne daha cok atlarlar sen kimsinde kardeşim mert varda yeni başlıyorus onu yapacas inatım var sen kimsin artist #@!? yap sıkıyorsa ne yapcan Lan maL :!:
Seni hor görmüorum arkadaşım sözlerindende anlaşıldığı gibi anne ve baba terbiyesi almamış çocuk diyebileceğimiz arkadaşlarımızdansın bir bakışta belli oluyor...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

CARIZMA yazdı:Gitmek kelimesi kolay kullanımmamalı loncamız şuanki yerine gelmek için çok ugraştık gerek üzüldük gerek güldük Yakamozxpaix in yani v nin yanındaki harfim çalışmıyo anlayın yani artık öyle noktalara gelmişiz ki herkez dönüm noktasında gidiyor olayları ayrılıktan saymıyorum yinede devam edecegimize inanıyorum herkezin kararına saygı duymak lazım en iyi noktalara gelmeye devam edecegiz..
Yakamoz ailesinde olmak gurur verici bişey keşke bazı arkadaşlarımızla beraber bu yolda yürümeye devam etseydik ama nasipten ötesi yok allah herkese kolaylık ve huzur versin inşallah kimsenin başı öne eğilmesin tek dileğimdir...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Aynen Öyle Kardeşim Durmak Yok Yola Dewam En Kısa Zamandada Bir Toplantı Ayarlayıp Sığınaklar ve Migrat Hakkında Gerekli Bilgileri Sizlerle Paylaşacağız Bu Zamana Kadar Edindiğimiz Bilgileri Sizlere Aktaracağız 2. bi Bölge Grubu Oluşturacağız Gerekli Materyalleri Toplayıp Takım İçinde Kolaylık Yaratabilcek İksirler Eşyalar vb. Şeyleri Hazırlayacağız Gerçekten Bi Dönüm Noktasında Olduğumuz Doğru Fakat Bunu Lehimize veya Aleyhimize Çevirmek Bizlere Bağlı . Oyun Trendimiz Her Geçen Saniye Dahada İyi Olucak ve Yapılan İşler Harcanan Çabalarla Patlama Noktasına Gelecektir Buna İnanıyorum Emek ve Destek Veren Herkese Çok Tşşkr Ediyorum
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

dabbela yazdı:Aynen Öyle Kardeşim Durmak Yok Yola Dewam En Kısa Zamandada Bir Toplantı Ayarlayıp Sığınaklar ve Migrat Hakkında Gerekli Bilgileri Sizlerle Paylaşacağız Bu Zamana Kadar Edindiğimiz Bilgileri Sizlere Aktaracağız 2. bi Bölge Grubu Oluşturacağız Gerekli Materyalleri Toplayıp Takım İçinde Kolaylık Yaratabilcek İksirler Eşyalar vb. Şeyleri Hazırlayacağız Gerçekten Bi Dönüm Noktasında Olduğumuz Doğru Fakat Bunu Lehimize veya Aleyhimize Çevirmek Bizlere Bağlı . Oyun Trendimiz Her Geçen Saniye Dahada İyi Olucak ve Yapılan İşler Harcanan Çabalarla Patlama Noktasına Gelecektir Buna İnanıyorum Emek ve Destek Veren Herkese Çok Tşşkr Ediyorum
YARATMAK ALLAHA MAHSUS...

“Genel Sohbet” sayfasına dön