böle işin ......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

böle işin ......

Mesaj gönderen utku »

Oyunu düzeltin 2,3m aparam vardı 2 m oldu ex 50ydi 26 olmuş bu neya öğleden beri emeklerimi sildiniz amelelik bu ben bidaha 100 tane cin kesemem sizin hatanız yüzünden bişe yapn getirin geri

tabi plus olan 2 dk da gelir eski yerine biz normal kasıyoruz 2-3 saatlik iş var...

2 tane günceleleme getirdiniz oyun çöktü yaa ne bu acele alt yapı varmıki güncelleme yapıyon

siz test sunucusunda çalışın 4-5 kişi var koca serverde nasıl hata versin sizde sorun olmayınca yayınlıyonuz varmı böle bişe maden öle test 2 diye bi sunucu açık oyuncular girsin kasması felan 5 kat kolay olsun hemen 49 olsun millet denesin çökmesse koyun hele sunucuz eminünüyse hiç kaldıramaz adım başı adam var ordada

ne yaprsanız yapın düzeltin oyunu ben tekrar amelellik yapamam

zaten işe bakın 41 den 42 olmak için 470 tane cin kesmeniz gerekiyo tam yarılıyon server çöküyo
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: böle işin ......

Mesaj gönderen utku »

ben banlanmadıkça , yöneticiler cevap vermedikçe veya konu kilitlenmedikçe bu konu güncel olucak
SİZ BİLİRİMİSİNİZ KASMAYI HEPİNİZ 49 DAN BAŞLIYO GMLER ZATEN LWLLİ BELLİ DEĞİL BUYÜK İHTİMALLE 99 ÇÜKKÜ EM DEKİ EN SON SONUCU 1-99 99 HERALDE GMLER İÇİN

GÜNCELLL
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kendi yaptıkları oyunda kasmak nedir biliyor olsa gerek.
Demişsin plusu olanın hemen gelir.Anlamadım ya %33 fazladan geliyor sen 20 ex kasana kadar bize sadece 25 ex geliyor.5 ex in hesabını yapma istersen 2 dk mış.Durumuna üzüldüm ama geri sarmalarda hep bu oluyor bu geri sarmalar benimde canımı sıkıyor.
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

:) bu 20 yaratık eder demi %100 de pek, düşün 41 den 42 olmak için

470 cin kesmen gerek bunun %30 unu alırsan :) 141 eder peki bu sence az bi farkmı 470 tane kesicene 329 tane kesersin :)

fazla bilme istersen
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

utku yazdı:ben banlanmadıkça , yöneticiler cevap vermedikçe veya konu kilitlenmedikçe bu konu güncel olucak
SİZ BİLİRİMİSİNİZ KASMAYI HEPİNİZ 49 DAN BAŞLIYO GMLER ZATEN LWLLİ BELLİ DEĞİL BUYÜK İHTİMALLE 99 ÇÜKKÜ EM DEKİ EN SON SONUCU 1-99 99 HERALDE GMLER İÇİN

GÜNCELLL
199 99 deil
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

evet yönetim bişe yapmicak heralde
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

GÜNCELL BIRAKMİCAM BU İŞİ AMELEMİYİZ BİZ
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

güncelllll
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

servera res(roll-back) atmak her oyunda standart bir uygulamadır belirli bir süre içinde yaptığınız her alışveriş ve kasma işlemleri silinir peki neden yapılır oyun içindeki haksızlığı ve özellikle yasaklı program kullananları tespit etmek için önceden haber verilirse düzenbazlar yaptıklarının üzerine çok rahat yatabilir oyunu düzgün oynamak için maalesef keseceksin tekrar yapacak birşey yok
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

utku yazdı:Oyunu düzeltin 2,3m aparam vardı 2 m oldu ex 50ydi 26 olmuş bu neya öğleden beri emeklerimi sildiniz amelelik bu ben bidaha 100 tane cin kesemem sizin hatanız yüzünden bişe yapn getirin geri

tabi plus olan 2 dk da gelir eski yerine biz normal kasıyoruz 2-3 saatlik iş var...

2 tane günceleleme getirdiniz oyun çöktü yaa ne bu acele alt yapı varmıki güncelleme yapıyon

siz test sunucusunda çalışın 4-5 kişi var koca serverde nasıl hata versin sizde sorun olmayınca yayınlıyonuz varmı böle bişe maden öle test 2 diye bi sunucu açık oyuncular girsin kasması felan 5 kat kolay olsun hemen 49 olsun millet denesin çökmesse koyun hele sunucuz eminünüyse hiç kaldıramaz adım başı adam var ordada

ne yaprsanız yapın düzeltin oyunu ben tekrar amelellik yapamam

zaten işe bakın 41 den 42 olmak için 470 tane cin kesmeniz gerekiyo tam yarılıyon server çöküyo
Geri sarma herkesin başına geliyor ve 2-3m param vardı 2m kaldı demişsin. Yani 2-3m arası bişey en fazla 1m kaybın olur senin söylediğine göre.. Şükretmelisin buna milletin Yücelen Ardenneler balyozları kafaları gidiyor 30-40 m 'lik .. Ve ayrıca Pluslulara plussuzlardan en fazla 5-6 ex fazladan geliyor bunu da çok abarttın bence. Amele gibi kasmaktan söz etmişsin , biri senin gırtlağına yapışmıyor amelelik yap kas diye kendi isteğinle kasıyorsun.. Ve Yöneticiler 49 'dan başlıyor demişsin . Onlar herhalde bu oyunu hiç bilmeden etmeden yönetici olup 49 levelden başlamadılar ??? Onlar da bir zamanlar bizim gibi normal oyuncuydu ve onlar da bizim gibi kastılar.. Gm'lerin 99 level olup olmamasından bahsemişsin. Adamlar adı üstünde [G]ame [M]aster .. Heralde kendi yaptıkları oyunda 1 level olarak dolaşmayacaklar veya diğer oyuncularla aynı leveli paylaşmayacaklar .. Sözlerinin hepsinde hatalar var bence biraz düşün..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön