-----YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA-----ÖNEMLİİ !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

-----YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA-----ÖNEMLİİ !!

Mesaj gönderen Paine »

Teşkilat sunucusunda çarım vardı bırakıp tılsımda yeni çar açtım. bugün plus aldım bi sabah girdim akşam baktım susturlulmuşumm!! Ve bununla ilgili e posta adresime hiçbir bilgilendirme mesajı iletilmedi ! Ben kaçgün susutulduğumu nasıl öğreneceğiim ??? En az 3 gün böyle kalcam ne anladık plustan şimdi? Tmm onu bırak ben kaçgün susturulduğumu bile bilmiyorumm.Arkadaşlarında bildiği gibi yönetici bu konuyu okuduktan sonra birsürü zırva söyleycek ve ya bana 1 hafta veya artık kaçgünse bilemiyorum ceza verecek yada konuyu kilitleyecek..Bunu yapacağınıza böyle olaylara çare bulun plus aldım şimdi ben 14 lirayı çöpemi attım belki 1 yıl susturma yedim belki 1 ay bunu bile bilmiyorum lütfen gerekeni yapın...

Paine
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası

Re: -----YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA-----ÖNEMLİİ !!

Mesaj gönderen Paine »

Hala cevap alamadım bu nedir ya ? cvp bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Bunun Yeri Burası Değil!
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ProfessionaL »

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Leosmontuu »

Eğerki plus aldıysanız daha dikkatli şekilde davranmalısınız.Plus sadece bölgeden konuşmak mı?
Tecrübe,Servera istediğin zaman bağlanma ve daha birsürü özellik.Eğer dikkatlı davrandıysanız ve bir suç işlemediginize eminseniz www.istanbuloyun.com/ikvdestek ekibine Ceza İtiraz konulu mesaj yollayın.
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Paine »

Leosmontuu yazdı:Eğerki plus aldıysanız daha dikkatli şekilde davranmalısınız.Plus sadece bölgeden konuşmak mı?
Tecrübe,Servera istediğin zaman bağlanma ve daha birsürü özellik.Eğer dikkatlı davrandıysanız ve bir suç işlemediginize eminseniz www.istanbuloyun.com/ikvdestek ekibine Ceza İtiraz konulu mesaj yollayın.

Öyle diyorsunda kardes sadece plustan değil düşük lwl im ve bircok görev var daha gecen gün azul görevi için antrepoya gittim gözümün önünde azulu kestiler mal gibi baktım susturulanlar bilirler bu durumu hem parada lazım oluyor item düşürdüm nasıl satıcam bunu başka çarım yokki :(((
Kullanıcı avatarı
krizantem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen krizantem »

Haksız yere moderasyona uğradığınız düşünüyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu üzerinden ceza itiraz bölümünü doldurarak cezanıza itirazda bulunabilirsiniz. Forum üzerinden yapılan şikayet ve bildirimler dikkate alınmamaktadır.
iyi forumlar.
Resim
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Paine »

krizantem yazdı:Haksız yere moderasyona uğradığınız düşünüyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu üzerinden ceza itiraz bölümünü doldurarak cezanıza itirazda bulunabilirsiniz. Forum üzerinden yapılan şikayet ve bildirimler dikkate alınmamaktadır.
iyi forumlar.

Kardessiiim anlamıonuz siz galiba beni sunu söylemeyi bırakın ceza itiraz bölümüyümüş okumuonuz yazdıklarımı öle konusuonuz ağır konusuocam o olcak: AKRADAŞLAR DİYORUMKİ MSN ADRESİME VEYA MYNET HESABIMA NEDEN SUSTURULDUĞUM HAKKINDA Bİ MESAJ GELMEDİ DOLAYISIYLADA BENİ HANGİ YETKİLİNİN SUSTURDUĞUNU BİLMİYORUUUM.. CEZA İTİRAZ BÖLÜMÜNDE BU BİLGİ GEREKLİ BU BİLGİ OLMADAN MESAJ GÖNDEREMİYORUMMM!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Ceza süreleri standart 2 gündür..
Ancak ettiğiniz küfür,hakaret,.vb. sözler ağır içerikli ise bu süre 3 güne çıkabilir..

İYİ FORUMLAR ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön