İksirsiz 5 kişi motorın XXCEZAXX ve cok degerlı arkadasları
Re: İksirsiz 5 kişi motorın XXCEZAXX ve cok degerlı arkadasları
Benim açtıgım bi konu vardı görmediniz sanırım 5 kişi 3 büyücü 2 şifacı iksirsiz motorin kesstik ibreti alem olsun diye 4 kişiylede zafire geldik
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
arkadaslar o ıksır kesınlıkle ne kudret ne max ıksırı ne de can ıksırı bankadakı cop ıksırım vardı 1 tane asit direnclı o sadece kalmasın dıye ıctım ve o fotoraftan baska ıksırsızlerde var sadece belkı yarımı olur dıye asıt dırenclı ıksır ıctım
kesınlıkle baska bı ıksır degıldır.
ve cekan kendını bızle karsılastırma .) bu arada ben tankda degıldım ofansıftım cekan sendekı adamlar bende olsa saat bası kenan keserım oke .)
kesınlıkle baska bı ıksır degıldır.
ve cekan kendını bızle karsılastırma .) bu arada ben tankda degıldım ofansıftım cekan sendekı adamlar bende olsa saat bası kenan keserım oke .)
XXCEZAXX
arkadaslar o ıksır kesınlıkle ne kudret ıksırı ne max ıksır nede can ıksırı sadece asıt dırenclı bı ıksır bosa gıtmesın dıye ıctım belkı yararı olur dıye cekemeyen halat taksın .)
ve cekan sana gelınce sendekı o adamlar bende olsa saat bası kenan keserdım o kadarda guvenme kendıne Urukay olmasında kesebılıyonmu bakalım
yanı o kadar saglam adamla kesersın demek ıstedım yanlıs anlama 
belırrttıgım gıb asıt dırenclı bı ıksırdı sadece .) ve ben tank degıldım ofansıftım 5 kısıydık
Cekemeyenler halat taksın ..))
ve cekan sana gelınce sendekı o adamlar bende olsa saat bası kenan keserdım o kadarda guvenme kendıne Urukay olmasında kesebılıyonmu bakalım
belırrttıgım gıb asıt dırenclı bı ıksırdı sadece .) ve ben tank degıldım ofansıftım 5 kısıydık
Cekemeyenler halat taksın ..))
XXCEZAXX
-
Nirvanxamiral
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
biz 5 kişi kestik savaşcısız koyma geregi duymadım ...
iyi oyunlar .
iyi oyunlar .