Cyberr yazdı:ben oyuna giremiyorum
GENE MI PUFFFF
Cyberr yazdı:ben oyuna giremiyorum
bilginbicer yazdı:HANEDANXAİLESİNE LONCA ALIMLARIM GEÇİCİ SÜRE DURDURULMUŞTUR..İLERİ ZAMANLARDA LONCAMIZA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR FORUMDAN ALIM TARİHİNİ ÖĞRENEBİLİRLER...LONCAMIZA GÖSTERİLEN İLGİDEN DOLAYI BÜTÜN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİZ..SAYGILARIMIZLA........ HANEDANXBİLGİN HANEDANXLEVNİ HANEDANXİNNA
süre bitmiş.hanedanxbutcher yazdı:bilginbicer yazdı:HANEDANXAİLESİNE LONCA ALIMLARIM GEÇİCİ SÜRE DURDURULMUŞTUR..İLERİ ZAMANLARDA LONCAMIZA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR FORUMDAN ALIM TARİHİNİ ÖĞRENEBİLİRLER...LONCAMIZA GÖSTERİLEN İLGİDEN DOLAYI BÜTÜN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİZ..SAYGILARIMIZLA........ HANEDANXBİLGİN HANEDANXLEVNİ HANEDANXİNNA
hadı hayırlı işler :evil: :mrgreen: :mrgreen:
GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İCİN LONCAM ADINA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİMAmiR yazdı:Tüm Müslüman aleminin ve Loncanızın Regaib Kandili Mübarek olsun...Ailelerinizle ve sevdiklerinizle nice Kandillere...
Rasûlüllah (sas) bir hadis-i şerifinde; "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım ve Ramazan ümmetimin ayıdır" buyurmuştur.
Ayrıca Peygamber Efendimiz, Receb ayı girince, " Âllahım! Receb ve Şabanı bize mübarek kıl! Bizi Ramazana ulaştır" diye dua ederdi.
Selam ve Dua ile
Mehmet abi benim yeni açtığım şifacının adınıda kaydedın kaç gundur gıremıyorum bılgısayar bozuldu ama yaptırdım oyunu ındırır ındırmez gelıyorum...[HanedanxSırtlan/HanedanxHyena]HanedanLevni yazdı:HanedanLevni yazdı:HANEDAN GÜNCEL KADRO
Hanedanxbilgin (Başkan)
Hanedanxlevni (Bşk Yrd.)
Hanedanxcyber (Bşk.Yrd.)
Hanedanxalekto
Hanedanxatkrl
Hanedanxbutcher
Hanedanxkomiser
Hanedanxzingaro
Hanedanxjeffardi
Hanedanxpokemon
Hanedanxemre
Hanedanxchaos
Hanedanxmystic
Hanedanxlord
Hanedanxesen
Hanedanxsırtlan
Hanedanxblack
Hanedanxangel
Hanedanxdeuce
Hanedanxurania
GÜNCEL KADRO
Lonca alımları yalnızca ;
1. Lonca üyelerimizden herhangi birinin referansı, akabinde yönetimin onayıyla yapılmaktadır.
2. Yönetim ekibinden herhengi bir üyenin red oy kullanması durumunda alım yapılmamaktadır.
3. Bunların dışında yalnızca yönetim ekibinin özel daveti ile alım yapılmaktadır.