Bütün Gerçekler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bütün Gerçekler

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Mert oyunda Beni Bul. :geek:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Vay kuzenime bak yalanda atmaya başlamış yaşımı bilen biliyor oyunda görmek isteyenlere camda açtım yalan atıpta daha fazla küçülme bence arkanda bi tane adam yok bak benim etrafımda delikanlı çok.Onları sen soydun ben değil gelmiş geçmiş en büyük hırsızlardan değilim tam tersine yardım sever biriyim.Ben oyunu sizler gibi para item için değil dostluk için oynadım.Param yokmuydu vardı hemde fazlasıyla loncama yetecek kadar hemde az delikanlı olda forumu kirletme kuzen yüz yüze geldiğimizde yüzüme gülmeye kalkma o günkü gibi çok kötü bozarım oturur ağlarsın emin ol bana yaptığın yanlışı sanal alemdeki dostlarım kabullenmediği gibi reeldede o dostlarımdan ve büyük küçük bütün kuzenlerinden tepki alacaksın önce yaptığın saygısızlık sonra yalan ve nyse orasını sen çok iyi bilion.Hani bana o kadar düşmandıysan çarlarınızı elinizden aldığımda neden karşıma geçipte böyle knşmadın gelir gelmez kuzen sigaran var mı ya dedin bırak bana yamuğu olan adamın sigarasını almayı soluduğu havayı solumam az delikanlı ol aslanım hadi burası sanal ya reelde milletin yüzüne nasıl bakcan iyi düşün öyle konuş gerçi iş işten geçti artık sittin sene bunun acısını çekersin adın gibi emin ol.Oyunda yaptıkların için kzmadım reele yansıttığın için kızdım bunuda bil.
Merthann
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Merthann »

Reele kim bn mi yansıttım forumda açılan konuya iyi bak.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön