Yardım Edersınız InsallaH ......
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yardım Edersınız InsallaH ......
Bugun oglenkı guncelleme sırasında 53 para aktardım arkadasımla Aktarım sırasında param kayboldu Destege maıl atamıyorum cunku yukledıgım oyunda Crash dosyası sanırım arızalı Yardımcı olursanız sevınırım............
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Re: Yardım Edersınız InsallaH ......
Geçmiş Olsun Mehmet.Oyun Her Geri sarmada Baya Zararımız Oluyor.İnşallah Geri Alabilirsin...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Suç sende olmasa da yönetim hiçbir şey yapmayacak maalesef... :?Ryannnxunruly yazdı:Bugun oglenkı guncelleme sırasında 53 para aktardım arkadasımla Aktarım sırasında param kayboldu Destege maıl atamıyorum cunku yukledıgım oyunda Crash dosyası sanırım arızalı Yardımcı olursanız sevınırım............
En iyi yol bu gibi aktarımlardan ve eşya düşürdükten sonra menüden çıkmak. (özellikle söylüyorum ALT+f4 yaramaz.)
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Evet Mehmet. Keşke Esc ile oyundan çıksaydın Aktardıktan sonra..
ops:
xFBBeRKaYx
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
Fbbberkay
Fbberkay
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..