forzobjk yazdı:kardeşim o gün senle ws atarken 20m vardı sizde sefa ile ws i 2 gün sonra attınız.Ben sana dedim az miktar kaldı vercem dedim o günde vercektim sefa ile ws attın kaybettin.
*Bak Kardeş Ws ATmadan Önce Pm Attım Param Yok Dedin Üstelemedım Face İle Atılan Ws nin Seninle Bi alakası Yoktur Vede Faceyi Ws Yendıgım Halde 15 Level Adamı Bahane Etmesı Onun Seviyesizliğidir.
SimonxDoRLeo yazdı:Arkadaşım KonuşurKen LafLarına Dikkat Et.
SéN o ParanLa Kimseyi Satın ALamassın Para ßizDéDé Var Ama Para Her Kapıyı Açmaz Oke.
SéN ArzLarı Satın ALacak Kapasitede DeiLsin. ?
* Merak Etme Sen Kralsın Seni Satın Alamayız Zaten Genelleme Yaparken Üstüne ALıncaklar Alındı Sana Laf ATan Yok Bılader Bizim Kastettımız kişiler Face Ve Deathxkarani...
ulen 1. si yenilmissin aklamak icin kendini konu acmıssın 2. si örs parası demissiniz bu meranda ne dşşklı arzlar oldugunu unutmussunuz.. arzlara dünkü veletler diyen dünkü veletler sizi.. su oyundaki hırs insanların reel hayatında olsa türkiye simdi 1. dünya ülkesiydi anasını satayım..
SimonxDoRLeo yazdı:Arkadaşım KonuşurKen LafLarına Dikkat Et.
SéN o ParanLa Kimseyi Satın ALamassın Para ßizDéDé Var Ama Para Her Kapıyı Açmaz Oke.
SéN ArzLarı Satın ALacak Kapasitede DeiLsin. ?
* Merak Etme Sen Kralsın Seni Satın Alamayız Zaten Genelleme Yaparken Üstüne ALıncaklar Alındı Sana Laf ATan Yok Bılader Bizim Kastettımız kişiler Face Ve Deathxkarani...[/quote]
ÖLe OLsun Eyw.
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN- Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-