YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA [ÖNEMLİ]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen Paine »

Teşkilat sunucusunda çarım vardı bırakıp tılsımda yeni çar açtım. bugün plus aldım bi sabah girdim akşam baktım susturlulmuşumm!! Ve bununla ilgili e posta adresime hiçbir bilgilendirme mesajı iletilmedi ! Ben kaçgün susutulduğumu nasıl öğreneceğiim ??? En az 3 gün böyle kalcam ne anladık plustan şimdi? Tmm onu bırak ben kaçgün susturulduğumu bile bilmiyorumm.Arkadaşlarında bildiği gibi yönetici bu konuyu okuduktan sonra birsürü zırva söyleycek ve ya bana 1 hafta veya artık kaçgünse bilemiyorum ceza verecek yada konuyu kilitleyecek..Bunu yapacağınıza böyle olaylara çare bulun plus aldım şimdi ben 14 lirayı çöpemi attım belki 1 yıl susturma yedim belki 1 ay bunu bile bilmiyorum lütfen gerekeni yapın...

Paine
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Arkadaşım oo çarına gırınce hıc hakaret eddınmı cok agır soz degılse 2 gun ama bayaga agırsa 1 hafta olabılır. mynet gıt ordan bıdaha bakk belkı e poasta gelmıstırr .. ıı geceler

Samedsedir
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Paine
İskele Babası
İskele Babası

Re: YÖNETİCİLER BAKIN BURAYA [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen Paine »

samedsedir06 yazdı:Arkadaşım oo çarına gırınce hıc hakaret eddınmı cok agır soz degılse 2 gun ama bayaga agırsa 1 hafta olabılır. mynet gıt ordan bıdaha bakk belkı e poasta gelmıstırr .. ıı geceler

Samedsedir

Saol kardes bilgilendirme icin en fazla kaç gün gelir acaba bilen varmı ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön