Gm takılarım yok Bi baksana

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Re: Gm takılarım yok Bi baksana

Mesaj gönderen angelona »

Firelife yazdı:Kardeşim urban takı için kaç gün maden çekmeye gerek yok 1 adet mavi topaz çeksen zaten karşılarsın bunu büyütmenin alemi ne?
1 günde topaz çıkacaqını nerden biliyonda konuşuyon ben madenciyim ve iridyum çekiyorum ve bnm artık 24 saat vaktim yok pcde kalıp full maden çekeyim bilip bilmeden konuşuyonuz.Benim snn gibi 24 saatimi pcye ayıracak vaktim yok biri takmış osmirudyum kafam gitmiş biri diyo ucuz item bu kadar laf yapmayın Sorun itemmi emeğim yok oluyo burada herkez beni suçlu buluyo...Sen gidip buqün balyozunu savunmasan yarın çarınıda geri sararlar o zmn ne b/k yersin göürüm
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Yakında çarlarınızıda geri sardıklarında bu kadar ötücekmisiniz bakayım...

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Hiç benim eşyam gitmedi geri sarmadan dolayı. O yüzden merak ediyorum. Mesela 1.5 m vardı 1 m harcadık eşya aldık diyelim. 500 bin kaldı. Eğer oyuna geri sararsa 1.5 m oluyor ve eşyalar gidiyor değil mi?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

angelona yazdı:Yakında çarlarınızıda geri sardıklarında bu kadar ötücekmisiniz bakayım...

arkadaş senin problemin ne :) benim yücelen ard balyozum geri sardığında kp li emler daha 2 gün önce bitmişti.forumda 8-9konu açtım sende boşuna nefes tüketme aç yeni bi çar yap 35 level sarraf yap 2 saatte 2 mavi topaz çekersin ;)
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

onygs1991 yazdı:
angelona yazdı:Yakında çarlarınızıda geri sardıklarında bu kadar ötücekmisiniz bakayım...

arkadaş senin problemin ne :) benim yücelen ard balyozum geri sardığında kp li emler daha 2 gün önce bitmişti.forumda 8-9konu açtım sende boşuna nefes tüketme aç yeni bi çar yap 35 level sarraf yap 2 saatte 2 mavi topaz çekersin ;)
Eğer haklarınız herkez adam gibi savunsaydı bi şuan 2 topazı takı için deqil kafa için çekerdim ...Artık ne biliyosanız yapın ben yeterince savundum hakkımmı bu kadar emeğin çalınmasını hoş gören insanlar olduktan sonra ne kadar savunsam boş...

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

angelona yazdı:
onygs1991 yazdı:

Eğer haklarınız herkez adam gibi savunsaydı bi şuan 2 topazı takı için deqil kafa için çekerdim ...Artık ne biliyosanız yapın ben yeterince savundum hakkımmı bu kadar emeğin çalınmasını hoş gören insanlar olduktan sonra ne kadar savunsam boş...

Kardeşim hakkını savunmakla eşyalar geri gelmiyor benim bir sürü eşyam param explerim gitti geri sarılma yüzünden yani büyütmenin alemi yok eşyaların geri gelmiceği belli zaten yönetim sorumsuz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön