Arkadaşlar savaşçılara yeni zırh gelecek diyorlar daha doğrusu ben öyle duydum bu doğrumu gelirse şifacılarla büyücülere haksızlık olmayacak mı
YORUMLATINIZI BEKLİYORUM
ZIRH!!
- berkoloroski
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: ZIRH!!
berkoloroski yazdı:Arkadaşlar savaşçılara yeni zırh gelecek diyorlar daha doğrusu ben öyle duydum bu doğrumu gelirse şifacılarla büyücülere haksızlık olmayacak mı
YORUMLATINIZI BEKLİYORUM
İyi misin?
Evladım azıcık siteye gir sitedeki şifa ve büyü zırhları süs mü?
Adamlar büyü zırhı (GB-Amplifikatör) düşürdüler sen uyu! :mrgreen:
Neler derdim de senin gibi dallamaya forumda huzur kaçmasın...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
oo haberi yok adamın 

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
ADAM AYAKTA UYUYOR BİDE OTEL PARASI VERİYOR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gbm sarmaşık ışık hanım zırhları kuklacıda 4 5 kişide olmaya başladı bile
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Evet o iki kişide var ve özel zırh Sığınaktan değil Migrattan düşüyorhidra35 yazdı:geldi bile hatta tılsımda 2 oyuncuda var Afat ve Esmerr de ikiside çok güçlüler Afattaki ışık hanım gece zırhı bi onu biliyom kenandan junondan falan düşüyo
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Vallahi Köşk'te Amplifikatörleri sayamadım...
Gece Zırhı olarak bildiklerim:
Örgülüxilkannn, Euxinous, Zalimxxxreis
Nefs-i Müdafaa olarak bildiklerim:
Tskxdxkomutan, Optimusbraynn (Daha var da isimlerini hatırlayamadım.)
Gece Zırhı olarak bildiklerim:
Örgülüxilkannn, Euxinous, Zalimxxxreis
Nefs-i Müdafaa olarak bildiklerim:
Tskxdxkomutan, Optimusbraynn (Daha var da isimlerini hatırlayamadım.)
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Ulan siz İnsanmısınız Adam belkı baya birsüredir oyanımıyor oyunu Gerizekalılar Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
İşte sizin gerizekalılar yüzünden toplumumuz geri kalıyor sorsam gülerler diyorlar soramıyorlar Üsküdarda Sabah oldu Diyen Salak Sen Herşeyi bildiğiniimi Sanıyorsun EmirBerkKorkmaz Adam 45 lwl sonra neden alman itemelr değer kaybedıyor dio sen azarlıon adam Zırh soruyor azarlıyorsun Adam loncaya nasıl girebilirm diyor Azarlıyorsun TSK dan hariç hiçbir arkadaş edinemezsin sen HErkez Sana Gıcık kapıyor Loncanda Değilim Adam Diyor "Şu Emirmidir Ne Köpektir Tasmasını Takın" Diyor Aynen böyle Adam soru soruyor sen azarlıyorsun Yaşını bellı edıyorsun zaten bu davranışlarınla o yaşına bakmadan Herkese Evladım Diyorsun Klavye Erkekliği Kolay Hemi + Her Forum Sayfasını Kirletiyorsun Bilmeden İş yapıyorsunuz Gerizekalı mallar HataylıHasan ı Royalxcappy zannediyorsunuz
Lan HataylıHasan Mafyaxxyargış shadowkingg İzMiRLee dir ama nerden o beyin Adam Azat item alınır diyor Sen sayfayı Husumetiniz yüzünden kirletiyosun Hani adam Kapalı çarşıya bile kandil sözü yapıyor diye kızıyosun ya sen önce aynaya bak
İşte sizin gerizekalılar yüzünden toplumumuz geri kalıyor sorsam gülerler diyorlar soramıyorlar Üsküdarda Sabah oldu Diyen Salak Sen Herşeyi bildiğiniimi Sanıyorsun EmirBerkKorkmaz Adam 45 lwl sonra neden alman itemelr değer kaybedıyor dio sen azarlıon adam Zırh soruyor azarlıyorsun Adam loncaya nasıl girebilirm diyor Azarlıyorsun TSK dan hariç hiçbir arkadaş edinemezsin sen HErkez Sana Gıcık kapıyor Loncanda Değilim Adam Diyor "Şu Emirmidir Ne Köpektir Tasmasını Takın" Diyor Aynen böyle Adam soru soruyor sen azarlıyorsun Yaşını bellı edıyorsun zaten bu davranışlarınla o yaşına bakmadan Herkese Evladım Diyorsun Klavye Erkekliği Kolay Hemi + Her Forum Sayfasını Kirletiyorsun Bilmeden İş yapıyorsunuz Gerizekalı mallar HataylıHasan ı Royalxcappy zannediyorsunuz
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
adam belki yücelen platin zırhlardan bahsediyor.
yeni yeni konuşulmaya başladı meranda yücelen zırhların düşeceğinden bahsediliyor.herşeyi kendinize göre yorumlamayın.
yeni yeni konuşulmaya başladı meranda yücelen zırhların düşeceğinden bahsediliyor.herşeyi kendinize göre yorumlamayın.