Arkadaşlar Altınsavaşçıyla adam gibi alışveriş yaptık onda hedef göz vardı ben fiziksel göz + 2m verdim oda hedefi verdi alışveriş sonlandı . Hayırlı olsun falan dedik sonra gitti . Sonra 1 saat sonra falan gözlüğümü geri istiyorum ver dedi .Bende adam gibi alışveriş yaptık neden vereyim dedim . Adam da kendi keyfine göre istemeye devam etti bende vermicem dedim . Sonra adını çıkartcam hırsız die yöneticiye söyleyecem falan dedi . Ve eminönünde bikaç kişiye söylemiş onlar da bana pm attı bende herşeyi anlattım haklı olduğumu anladılar . Sen ne karaktersiz bi insansın senin gözlüğüne mi kaldık ?? Yalancı adam gibi alışveriş yaptık Allah var yukarda Allah korkusu varsa bana iftira atmazsın..
Arkadaşlar ben bunlardan bıktım artık oyunda herkez göremiyor diye buraya konu açtım ..
Teşekkürler..
Altınsavaşçı Yalancıdır !!!
Altınsavaşçı Yalancıdır !!!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: Altınsavaşçı Yalancıdır !!!
Herkes haklı Olduğnu anladıysa sorun ne?
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Arkadaşım bana 2 kişi pm attı onlar haklı oldugumu anladı herkez değil..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bana böyle günde 100 defa oluyor adam vazgeçtim diyor geri ver felan filan bölgeden adımı yazmaya çalışan var yani bunun için konu açmanın alemi ne herkes böyle olaylar için konu açsa forum kirlilikten geçilmez.
Adam bela oldu susturmaya çalıştım baktım olmayacak buraya konu açmak zorunda kaldım foruma sürekli gereksiz konular açan biri değilim 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~