Yetenek Sistemi

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
brondy1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Yetenek Sistemi

Mesaj gönderen brondy1 »

Yeni Bolgelerin Gelmesiyle Nerdeyse Bütün Eski Oyuncular Oyuna Geri Geldi. Savascıalr Olsun Büyücüler Olsun Şifacılar Olsun Ama Bunların Arasında Encok Hüsrana Ugrayan Yetenek ve İtem Olarak Savascılar . En Kötü Savascıların Yetenekleri. Sunuda Söylemek isterim Bİ Ara Kesici Delici Silahları oalrak ayırdıgınız Silah Türlerini ve Üstünü Maxsimum Hasar yapan arkadaşları Büyük Bi Hüsrana Ugratmıstınız Ve şimdide Defansif Ve Ofansif Die 2 ayrı Yetenek Getirmisiniz Aynı Metin 2 deki Zihinsel ve Bedensel Gibi Ben Bunu Hiç Anlamıyorum Nese Gelelim Konuya.

Herkez Üstünü Element yaptı şimdi Yeni Bolgelerde Gelince Yetenek Sistemi Gelince Elemenetler Cöp oLdu Ben bunu anlamadım Bari yetenek sistemini sadece sıgınaklara ve Migrata girince Olsun Dısarda Yine Eski Yetenekler Kullanılsın Diyorum Benden Bu kadar ...

Beni Eleştiren ve Destek Veren Arkadaşlarıma Saygılar

Artık Aranızda Ben Yokum Herkeze İyi Oyunlar İyi Formlar

Tskxkxmareşal xxxfikoxxx == Özenti Olmayın==
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Yetenek Sistemi

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Evet, beni de en çok sevindiren; "eski oyuncuların geri dönüşü" olacak. Bu da hepimiz için İKV'nin daima gelişeceğini ve hemen sıkılıp bunca sevdiklerimizi terk etmememiz gerektiğinin ilanıdır! Özellikle, Beyaz Köşk'teki dostluk bağları, dayanışma, birlik ve beraberlik bam başkadır.

Üstün olma arzusuyla, adil olmayan savaşçıların hep ben yenerim olan duygularını asla anlayamadım, anlayamam. Siz de buyurun. Kapı orada, SAPI ORADA! Adaletli İKV'ye de MERHABA! :D :lol:

Sayısız güzel anılarla duygulanan tüm Beyaz Köşk'lü arkadaşlarımıza sevgilerle...:cry: :o
[/size][/b]
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .

“Genel Sohbet” sayfasına dön