Arzlar & Lodoslar

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arzlar & Lodoslar

Mesaj gönderen Reymond »

HisseT yazdı:
cansever18181 yazdı:
HisseT yazdı: Burdan anlıyorum ki tılsımda hiç bişey kalmamış. Eskileri özlememek elde değil arz lodos birlikte oturup sohbet ettiğimiz günleri hatırlarım şimdi bırak birlikte oturmayı görünce kaçman gerekiyor . İki klan arasında birbirine saygı diye bişey kalmadı bu yaş ortalamasından mıdır yoksa başka bişey mi bilmiyorum . Ama bildiğim bişey var ki oda tılsım artık keyifle oyun oynayamadığımız bir konumda ve dahada kötüye gidiyor.
Hisset korkma bızımde kendımızce ARZ LODOS kardeşlerimiz var eski eski diye sacmaliyorsun eskiden bende vardım hersey aynı sadece sunucu ya oyuncu geldıkce arttı bu sorunlar Ki nedense eskıden kesılenler ağlamazdı burdakıler gibi sineye cekerlerdı ..
afedersın nerde cokluk orada ...luk
Bana hitap tarzını hiç beğenmedim söylediğim kendimce yorumumdur ister katıl ister katılma düşüncelerim böyle neyden korkucakmışım ki ben ? Eskiyle aynı değil tek örnek veriyim sana eskiden kurt mağarası önünde 2 klan oturur birlikte göreve gider yada aralarında ws atardı ve o zamanda 2 klandanda göze batanlar vardı savaş çıkarmak isteyenler ama bunlara taviz verilmezdi savaş çıkmazdı o kişiler kesilirdi ama şimdi bir lodos arz a daldığında diğer lodoslarda ona hücum ediyor arzlar içinde bu geçerli artık oda kalmadı zaten gören görene dalıyor.Uzatmanın da bir manası yok bu konuyu .

Hissete katılıyorum şimdi ise millet maden cektin diye birbirini kesiyor bu saçmalık tamam 2 klan düşman olabilir ama bu kadar abartı bukadar insanlık dışı hareketler gereksizdir mesela eskiden böyle olaylar olmazdı tılsım sunucusunun eskileri baya sağlamdı ve hiç böyle tatsızlıklar olmazdı ben 10 lodosun arasında sohbet ettiğimi hatırlarım hatta 39 lwllar varken millet toplanırdı lodos arz ws atardı onu izlerdik süper eylenceli olurdu ama savaşırdıkda mesela meteorda süper savaşlar yapılırdı lodoslar kaleyi basmaya gelirken biz kurta giderdik felan falan süper eğlenceliydi şimdi ise 10 karizma için millet küfür ediyor ya da en olmadık zamanda bir birini kesiyor ben eğer şuan birisini kesiyorsam oda sizin davranışlarınızdandır!
<)
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Ya bu konu çığrından çıktı artık.
Bu rekabet oyunun getirisi.Bu kadar basit.kesersin veya kesilirsin mecbursun.
Konu kilitlensin.Benzeri konular suanda mevcut ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen memoagent47 »

Bu konuda iki tarafın savunması da şu : siz de beni kesmişiniz... Bu şekilde bi yere varılmaz lodos ve arz düşman klan evet ama bazı durumlarda hoşgörülü davranılmalı... mesela görev almaya giderken falan bu söylendiğinde karşı klandaki arkadaşlar müsade etmeliler bence
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

memoagent47 yazdı:Bu konuda iki tarafın savunması da şu : siz de beni kesmişiniz... Bu şekilde bi yere varılmaz lodos ve arz düşman klan evet ama bazı durumlarda hoşgörülü davranılmalı... mesela görev almaya giderken falan bu söylendiğinde karşı klandaki arkadaşlar müsade etmeliler bence

Katılıyorum bu bir savaşda olsa hoşgörü gösterilmeli
<)

“Genel Sohbet” sayfasına dön