yeter be kardesim oyunda konusmayı özledim..!
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
yeter be kardesim oyunda konusmayı özledim..!
ya bu nedir millet kesilince ana avrat düz gidiyor biz tek bir cevap veriyoruz susturuluyoruz buna bi cözüm getirin artık adam anneme küfür etti cevap verdim anında susturuldum napmamı bekliyonuz bi GM (vb.)Lere bizdemi yalakalık yapalım veya susup oturalımmı eyer bunLarı istiyorsanız bizden k.bkmayın kardes bu lafım yöneticiLere hesabımı hemen bu gün banLayın yada düzgünce iŞinizi yapıN.!.
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Re: yeter be kardesim oyunda konusmayı özledim..!
Merhabalar
GM ler oyuna girdiklerinden sonraki saniyeleri işlerler. Bu zarf icinde olanlara islem uygulanır.
GM ler oyuna girdiklerinden sonraki saniyeleri işlerler. Bu zarf icinde olanlara islem uygulanır.
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
O yapmiş bir hata sendemi yapman lazim ayni hatayi,senin ona verebilcen en guzel cevap kufur değilde susmaktir,hakliyken haksiz duruma duşmenin ne gereği var.
Sinekvalesi-Erolçigdem
Sinekvalesi-Erolçigdem
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Sizi rahatsız eden kişileri önce yasaklayıp ardından Şikayet ediniz.
Haksız yere moderasyona uğradığınız düşünüyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu üzerinden ceza itiraz bölümünü doldurarak cezanıza itirazda bulunabilirsiniz. Forum üzerinden yapılan şikayet ve bildirimler dikkate alınmamaktadır.
iyi forumlar.
Haksız yere moderasyona uğradığınız düşünüyorsanız www.istanbuloyun.com/ikvdestek formu üzerinden ceza itiraz bölümünü doldurarak cezanıza itirazda bulunabilirsiniz. Forum üzerinden yapılan şikayet ve bildirimler dikkate alınmamaktadır.
iyi forumlar.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

krizantem yazdı:Sizi rahatsız eden kişileri önce yasaklayıp ardından Şikayet ediniz.
iyi forumlar.