Siz sayın yönetim ekibi sizlere çamur attığım iddiasında bulunup beni forumdan süresiz uzaklaştırmışsınız.
Ben hayatımda bilmediğim emin olmadığım konuda yorum yapmadım hiç bir zaman.
Sizler için Test ekibine oyuncu alımında peş keş çekiyorsunuz dememdeki amaç
Çok yakından tanıdığım ve yaklaşık Bir senedir sürekli beraber oynadığım bana çok yakın kişilerden birini Test Takımınıza almanızdan kaynaklanıyor. Sizler çok tanıdığım ve oyun hakkında ne kadar bilgiye sahip olduğunu sizden daha iyi bildiğim hatta bilgisayarının bile size özelliklerini söylebileceğim bir insanı bu takıma almışsınız. Kendi başvuru yapmadan tepeden inme bir davet ile alınmış. Sonrasında ise bu insan Ticket okuma görevine getirilmiş (Kendi söyledi)
Her hangi bir bilgiye sahip olmayan bundan çok kısa zaman öncesine kadar Büyücü Skillerine Kısayol tuşu atandığını bilmeyen bir insanı bu görevlere getirmişsiniz.
Bunun gibi bir çok örneği eminim mevcuttur. İtiraz etmezdim buna ancak...
Öz kardeşimin bir Gm ile bu konu üzerine konuştuğu bir msn konuşmasında sarf ettiği sözleri duyana kadar
[GM]CaptainATX: yani sonuç olarak baktığında abin hep yonetimi suçladı roadan adam alıyo diye sizden aldık yine yaranamadık
Bu cümleyi kuran bir Yönetim ekibine çamur atmış sayılırmıyım acaba. Yani birilerine yaranmak için bu tür işleri yaptığınızı kendiniz söylüyorsunuz ve bizlere ceza veriyorsunuz hayret..
AmisosEmmi ye verilen cezaya cevap...
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AmisosEmmi ye verilen cezaya cevap...
cevaba gerek bile yok kilit
kertenkele yazdı:cevaba gerek bile yok kilit
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Merhabalar
Yönetimin /Sobee nin destek alımında insiyatif kullanmayacağını kim söyledi size ? Bütün başvurlar incelenmiş, Zamanında ve eksiksiz başvuruda bulunanlar arasından uygun görülenlere mail atılmış , göreve başlama kriterlerini yerine getirenler+GM ekibi yada sobeenin takip ettiği ve uygun gördüğü oyuncularımız göreve başlamıştır. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi test / deneme süreci sonunda başarı gösterenler devam edecektir.
Bir büyücü yada Savaşçının skilleri kullanmayı geç öğrenmesi , Ekibe katılması yönünden sorun teşkil etmemektedir. Test ekibi seçmelerinde dediğiniz kriterler zaten göz önünde bulundurulmaktadır.
İyi forumlar
Yönetimin /Sobee nin destek alımında insiyatif kullanmayacağını kim söyledi size ? Bütün başvurlar incelenmiş, Zamanında ve eksiksiz başvuruda bulunanlar arasından uygun görülenlere mail atılmış , göreve başlama kriterlerini yerine getirenler+GM ekibi yada sobeenin takip ettiği ve uygun gördüğü oyuncularımız göreve başlamıştır. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi test / deneme süreci sonunda başarı gösterenler devam edecektir.
Bir büyücü yada Savaşçının skilleri kullanmayı geç öğrenmesi , Ekibe katılması yönünden sorun teşkil etmemektedir. Test ekibi seçmelerinde dediğiniz kriterler zaten göz önünde bulundurulmaktadır.
İyi forumlar