serkann yazdı:Burhanım Arzlara Ders Vermeye Devam Onları Satın Alcak Para Var Bizde Efendı Olsunlar Tebrikler Kardeşim
Serkan Alım-Satıma mı başladın ? Arzlar hakkında genelleme yapmanı hiç tavsiye etmem.
Burhan Tebrik ederim seni Para konusuna takılma en azından hakem tutupda paranı çaldırmamışsın :evil:
Deathxkarani tanıdıgım kadarıyla iyi biri fakat neden böyle bi Vs atılmış anlayamadım ikinizide severim bu konuyu aranızda kapatın bence yoksa konu ilgisiz kişilerce büyür.
serkann yazdı:Burhanım Arzlara Ders Vermeye Devam Onları Satın Alcak Para Var Bizde Efendı Olsunlar Tebrikler Kardeşim
Serkan Alım-Satıma mı başladın ? Arzlar hakkında genelleme yapmanı hiç tavsiye etmem.
Burhan Tebrik ederim seni Para konusuna takılma en azından hakem tutupda paranı çaldırmamışsın :evil:
Deathxkarani tanıdıgım kadarıyla iyi biri fakat neden böyle bi Vs atılmış anlayamadım ikinizide severim bu konuyu aranızda kapatın bence yoksa konu ilgisiz kişilerce büyür.
DURUN DURUN ILGILI KISI YORUM YAPTI BUTUN MERAN SUSSUN SERRUH KONUSUYO :mrgreen: :mrgreen:
Öncelikle Murat Teşekkür Ederim Deathx karani yenilip Parayı Vermedıgını Tüm Meran Adı Gibi bılıyor serkana gelıncede
Arzlara Genelleme olarak seni kastettmedı zaten üstüne alınan arzlar belli Her Arz Karani gibi olcak değil ya.
murat arz derken elimle seni göstermedım ws nin amacı ıse deathxkarani durmadan 30 m sıne ws dıyıp duruodu yıng kabul ettı 5 * 0 aldı aklını, adamın daha örs yapıcak parası yok ws dıyor yorumları size bırakıyorum artık ..
Stealth yazdı:haha Burhanım Helal olsun Ara Verdım Dondugum Zaman Bunları Kafasına Çakmaya Devam alayı Velet İmza gününe Gelirlerse o 30 m yı gerçek parayla alırız
Hıhıhı,yazdıklarına kimbilir kaç kişi gülmüştür.E tabi ne güzel demişler ''El yumruğunu yemeyen , yumruğunu balyoz sana arlanmaz.''.Sende bu söz misali sanal alemde delikanlılık yapıyorsun.Yok eğer gerçekten döverim diyorsan adres vereyim kapım açık.
Sana Son kez Diorum Paran hazırdı Bunu çoğu arkadaşımda bilior.Eğer Sefa bana öle birşey demeseydi Ws inden sonra vercektim ama gerek kalmadı.Hem allah a şükür Param var kimsden örs parası dilenmedim.
DeathLord yazdı:Hıhıhı,yazdıklarına kimbilir kaç kişi gülmüştür.E tabi ne güzel demişler ''El yumruğunu yemeyen , yumruğunu balyoz sana arlanmaz.''.Sende bu söz misali sanal alemde delikanlılık yapıyorsun.Yok eğer gerçekten döverim diyorsan adres vereyim kapım açık
*Bilader Çok Sago Dinliyorsun Sen Adam Adresde Vermemiş İmza Gününe Gel Diyor Acıkca Madem bu Kadar Erkeksin Gelirsin El yumrugunu yersın
forzobjk yazdı:Sana Son kez Diorum Paran hazırdı Bunu çoğu arkadaşımda bilior.Eğer Sefa bana öle birşey demeseydi Ws inden sonra vercektim ama gerek kalmadı.Hem allah a şükür Param var kimsden örs parası dilenmedim.
*Sana Gelincede Karani Madem Paran Vardı Kardeş Rica Edorum Az bi Mıktar Para Kaldı Toplayınca Verıcem Diyen Sen Değilmisin Ne bu Haysiyetsizlik Eger Demedım dersen Fotonu Koyarım Tüm Merana Rezil Ederım Seni ....
kardeşim o gün senle ws atarken 20m vardı sizde sefa ile ws i 2 gün sonra attınız.Ben sana dedim az miktar kaldı vercem dedim o günde vercektim sefa ile ws attın kaybettin.