1.Ofansif Dövüş açmadan Ağır+SerT yapamıoruz
2.Ofansif Açınca sakınma açamıoruz
3.Büyücülere Çoğunlukla Yer verilmiş.
4.eskiden 29 Seviyesnde Şifacılar 39'da Savaşçılar 49'da ise Büyücüler Bunu istemioruz
EşiTlk OlsuN Skiller Çok saçma İstediğim Skilli Açamazsam o skilln orda neişi war sorarım size
Ozmn Ndn Sakınma Die bişi waR xS Sadece Tanklığa Yarıo
5.43lwl Adam Almanlar ile 150-160m lk Element Setli adamı Rahat Alıo Maxlara bukadaR çoğunluk verilmez
Ozmn Neden ElemenT Die bişi waR? Süs olsun diemi Droblara Eklediniz ElemenTleri
Şimdi bazı arklar Sığınaklar Zor Olsun die Böyle bir şey yapmş olabilir dio.
Ne alaka ? Ozmn Yaratıkları qüçlendirn Sırf Bu yüzden Ofansif - Defansif Yapmış olamazlar heralde
Biz Eşitlik İstiyoruz qerÇek ws istiyoruz.Ben İKV'i bu yüzden seçtm hem Türk oyunu oluşu hem Muhabbeti
hem de EşiTLk olsn die ama qel görün ki artık Bu KavRamlar yok oldu
Saygı denen KavRam Eridi qitti.Oyuncu Kaybı çoğaldı eski Beta ve Oyunu bırakanlar Bu yüzden Bıraktılar.Bence
Bu qüzeLm oyun Sırf bu yüzden TanınmıyoR.Bu yüzden Oyuncu kitlesine ulaşılamıyor.Kime sorsam
İkv Oynadınmı Hepsi ama Hepsi Kötü oyun Oynanmaz diolar Bu Bir Genel AraştıRma Şuda Bir Gerçek ki
İKV 3 yıldan beri war Metin 2'den daha eski Ama Metin 2 5M+ Oyuncu kitlesine ulaşırken Neden BİZİM Oyunumuz
500+'da takılıo? işte Bu yüzden ben 3 yıllık oyuncuyum ve mynet açıkları yüzünden bir çok Beta charm Hacklendi.
Ama yinede yılmadım devam ettm çabaladm 5 kez daha hacklendi ama ben bu oyun için Gerçekten Emekı verdim
Bu oyun ile Bütünleştm Anlatılamaz Bir duygu bu oyun için Ama Herşey Bu kadarmş...
Katılanlar olabilir Katılmayanlar Olabilir
Her Türlü Yorumlarınız için TY
Allaha EmaneT OluN Buda Benden BiR Veda...Sağlıcakla Kalın.
Skill Ve İtem Saçmalığı+Acı gerçek
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Skill Ve İtem Saçmalığı+Acı gerçek
Eskiler eskiden güzeldi..
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Skill Ve İtem Saçmalığı+Acı gerçek
+Misal Meran muhafızı kesicen sakınmaya vermessen canın boru gibi gidicek . eee peki agır sert atman lazım o sıra nasıl kesicen .
benim fikrim şu Migrata özel skil olsun oraya girince açılsın orda kullanalım . Ws nin tadı kalmadı karşındaki adam max ise ölüsün .
Ws yönünden deil Kasarkende düşünmek lazım
Buda Bir arkn DüşünCesi Ve Çok haklı
benim fikrim şu Migrata özel skil olsun oraya girince açılsın orda kullanalım . Ws nin tadı kalmadı karşındaki adam max ise ölüsün .
Ws yönünden deil Kasarkende düşünmek lazım
Buda Bir arkn DüşünCesi Ve Çok haklı
Eskiler eskiden güzeldi..
siz neden bassediyorsunuz ya savaşçıların canı 13 binden 20 bine çıkartıldı neyinize yetmio Hee hep savaşçılar üstün olsun hep biz herkesi öldürelim ozaman Ofansif gelmeden önce napıordunuz ohh büyücüleri öldürdük KP yi aldık şimdi büyücülere Fırsat tanındımıı ooo Yönetim suçlu geçin bu ayakları

Aydoldu yazdı:siz neden bassediyorsunuz ya savaşçıların canı 13 binden 20 bine çıkartıldı neyinize yetmio Hee hep savaşçılar üstün olsun hep biz herkesi öldürelim ozaman Ofansif gelmeden önce napıordunuz ohh büyücüleri öldürdük KP yi aldık şimdi büyücülere Fırsat tanındımıı ooo Yönetim suçlu geçin bu ayakları
ewet kardeşim çok haklısın eğer oyunu gerçekten biliyosan savaşçıyl büyücü ve şifacıyı her türlü kesersin zaten üstrün sğalamsa en fazla 3 ta<ne vurursun büyücüye bu ka darda yapmayın ya allah aşkına bende her cinsten çar var hemde 1 den fazla ama bi bildikleri varki adamlar ugraşıyo migratta böyle yetenek olmasa savaşçı ne işe ysarıcak kudretmi yeter ? birazda bunu düşünün ya olmaz böyle işini biliyosan savaşçı büyücüyü her türlü keser ama kesemiyosan o senin sorunun kesen adamlar nasıl kesiyo merak ediyorum ?

Aydoldu yazdı:siz neden bassediyorsunuz ya savaşçıların canı 13 binden 20 bine çıkartıldı neyinize yetmio Hee hep savaşçılar üstün olsun hep biz herkesi öldürelim ozaman Ofansif gelmeden önce napıordunuz ohh büyücüleri öldürdük KP yi aldık şimdi büyücülere Fırsat tanındımıı ooo Yönetim suçlu geçin bu ayakları
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Konuyu Acan Hemserim Giresunun Neresindensin;)
Ecellxyaşlıkurtx
savaşçını canı 16bin küsürlerdeydi !!!
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Designer yazdı:Aydoldu yazdı:siz neden bassediyorsunuz ya savaşçıların canı 13 binden 20 bine çıkartıldı neyinize yetmio Hee hep savaşçılar üstün olsun hep biz herkesi öldürelim ozaman Ofansif gelmeden önce napıordunuz ohh büyücüleri öldürdük KP yi aldık şimdi büyücülere Fırsat tanındımıı ooo Yönetim suçlu geçin bu ayakları
savaşçını canı 16bin küsürlerdeydi !!!
ozaman haksızlık diyorsunuz ya büyücünün canı 8 bindi 10 bine yükseltildi