Saatlerin Emeğiyle Yüzümüzü Güldürecek MADALYA mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LordELrond
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: Saatlerin Emeğiyle Yüzümüzü Güldürecek MADALYA mı ?

Mesaj gönderen LordELrond »

Bazen tekpki vermekte çok acele ediyorsunuz...
elbette ki her kestiğinizde efsunlu eşya düşmeyecek kaldı ki yavaş yavaş herkes kenanı kesmeye başladı bikaç hafta sonra şaheser takı ve zırhlar sıradan olmaya başlayacak.
bir de şu boyutu var 2 saatlik çaba ile yeraltında neler düşürebililyorduk onu da düşünelim genelde hiç birşey, güzel bir değişiklik olarak bakarsak hem eğlenmiş oluruz hem de zamanla efsunları tamamlamış oluruz...
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsane534 »

Ben sadece MADALYA verilmesinden şikayetçiyim bide aynı itemden 2-3 kere düşmesinden(mor olanlarının aynısından ) MADALYA+İKSİR verilsin en azından sadece MADALYA istemiyoruz.Her Madalya aldığımda öfkeleniyorum ve beni savunanda bir hayli çok.Hevesimiz kaçıyor.Zaten Kenanı-Junonu kesen gruplar çok sağlamlar ee haliylede herkesin böyle bi grup bulma şansı çok az.Bireysel olarak düşünmeyin genel olarak düşünün arkadaşlar sizin vardır belqi sağlam bi gurubunuz gidersiniz kesersiniz yha başkasının yoksa bunlarıda düşünmek lasım..!
RuhsuzŞair
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Biz de dun 2'den 4 bucuğa kadar [ezan okunuyordu] Motorin'i kestik.

Hepimize koca bir madalya. Bir arkadaşımıza da nadıde olarak Farabi Plevne düstü.
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Arkadaşlar isyan etmeyelim şu ana kadar mor fare görevinden meteor geldi kullanan var mı ? yok Birsürü madalya aldık Şu ana kadar kullanan var mı oda yok ama gün gelir devran döner bir recetede karşınıza çıkar daha fazla istersiniz belkide bekleyin görün item için daha fazla kesin düşürün Sızlanmaya değmez. Oyunun tadı orada emek veren birşeyleri elde ediyor görevlerin sonunda zaten iyi bir item alacaksınız bunlar sadece aşama madalyalar şu an yaramıyor ama yaramayacak anlamına da gelmez ....
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön