YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
GünceL tutalım
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
atx arkadaşım sen biz denedik diyorsun ama biz de denedik oyunda her yol max a çıkıyo element için çözüm yok...
Güncel
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Dün özel bir sebepten ötürü videoları eklemeye vaktim olmadı...
Hemen konuyu açıp videoları eklemeye başlayacağım...
Saygılar...
Hemen konuyu açıp videoları eklemeye başlayacağım...
Saygılar...

- Mesut7
- İri Fare Avcısı
Küçük bir sorunumuz var video konusunda!!!
Görüntü kalitesi çok kötü dailymotion' a ekledim ama foruma koyarsam pek birşey anlaşılmayacak bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
Görüntü kalitesi çok kötü dailymotion' a ekledim ama foruma koyarsam pek birşey anlaşılmayacak bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?

Güncel. Olsun koy sen Yazışmaya bakmıcazkı 
- Mesut7
- İri Fare Avcısı
[Dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xdpluf ... eneme_tech[/Dailymotion]
Svh Hasar 2 Savaşçı arasındaki TEK fark Biri Full Element Ardenenler diğeri Full Tek İtem Yücelen(!)
Element + Saldırı takımın tek item max karşısında bu kadar değersiz duruma düşürüldüğü bir yetenek sistemini istemiyoruz...
Ofansif Savaş Modunda Element Ardenenler Bir Savaşçı, Max. Savaşçının Canını En Fazla 50lere İndirebiliyor!!!
Buda demek oluyor ki harcadığımız onca vakit onca emek onca paramız hiçe sayılıyor...
Tabiriyle TANK SAVAŞÇI(!!!) Yetenek sisteminde ise durum daha içler acısı...Max Bir Ofansif Savaşçının Canını 70lere İndirene Kadar Çoktan Canı '' SIFIR '' larda oluyor...
Teknik aksaklıklardan dolayı o videoyu ekleyemedim!!!
Bizlerin memnuniyetini yok sayarak bizleri MANEVÎ ZARARA uğratan bir YÖNETİM BİZE TERS! Kaç Gündür Saçma Sapan Konulara Cevap Veren Yönetici Arkadaşlar Bu Konuya Duyarsızlar NEDENSE!!!
TEK İSTEĞİMİZ YETENEKLERİN BİRBİRİNE BAĞIMLILIĞINI KALDIRMALARI, SAVAŞÇILARI SADECE 2 MODA SOKMAYA ÇALIŞMAMALARI !!!
Biz Bu Oyunu Güzel Vakit, Hoş Muhabbet ve Stres Atmak Amacıyla Senelerdir Emek Vererek Oynuyoruz, AYRICA SENELERDİR PLUS ALARAK OYUNUN MADDİ GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNUYORUZ BÖYLE DEVAM EDERSE KAYBEDEN ONLAR OLACAK!!!
Teşekkürler...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MESUT
Svh Hasar 2 Savaşçı arasındaki TEK fark Biri Full Element Ardenenler diğeri Full Tek İtem Yücelen(!)
Element + Saldırı takımın tek item max karşısında bu kadar değersiz duruma düşürüldüğü bir yetenek sistemini istemiyoruz...
Ofansif Savaş Modunda Element Ardenenler Bir Savaşçı, Max. Savaşçının Canını En Fazla 50lere İndirebiliyor!!!
Buda demek oluyor ki harcadığımız onca vakit onca emek onca paramız hiçe sayılıyor...
Tabiriyle TANK SAVAŞÇI(!!!) Yetenek sisteminde ise durum daha içler acısı...Max Bir Ofansif Savaşçının Canını 70lere İndirene Kadar Çoktan Canı '' SIFIR '' larda oluyor...
Bizlerin memnuniyetini yok sayarak bizleri MANEVÎ ZARARA uğratan bir YÖNETİM BİZE TERS! Kaç Gündür Saçma Sapan Konulara Cevap Veren Yönetici Arkadaşlar Bu Konuya Duyarsızlar NEDENSE!!!
TEK İSTEĞİMİZ YETENEKLERİN BİRBİRİNE BAĞIMLILIĞINI KALDIRMALARI, SAVAŞÇILARI SADECE 2 MODA SOKMAYA ÇALIŞMAMALARI !!!
Biz Bu Oyunu Güzel Vakit, Hoş Muhabbet ve Stres Atmak Amacıyla Senelerdir Emek Vererek Oynuyoruz, AYRICA SENELERDİR PLUS ALARAK OYUNUN MADDİ GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNUYORUZ BÖYLE DEVAM EDERSE KAYBEDEN ONLAR OLACAK!!!
Teşekkürler...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MESUT

işte herşey ortada mesut arkadaşıma yüzde yüz katılıyorum çok doğru söyledi...üstelik herşeyi açıkça gösterdi...Mesut7 yazdı:[Dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xdpluf ... eneme_tech[/Dailymotion]
Teşekkürler...
Saygılarımla...
İyi Forumlar...
MESUT
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
benim yazdiğimi okursaniz sevinirim o zaman anliyacaksiniz ne demek istediğimirecepivedikx yazdı:Arkadaşlar az sabir bakin o kadar bekledik grup bölgeleri için ve o eklenti geldi süper bi eklenti oldu
şavaçi yeteneklerini ben beğenmedim şahsen fakire bi damga daha vuruldu ama şöyle bir şey daha var hidra ekletisiyle
sadece ejder asayi beğenmişlerdi ve hatta bu genel etkişeşimde konu açilmişti herkes şikayet etmişti ve o konuya da
gm atx ayni bu konuya yazdiği yoruma benzer bir yorum yazdi az sabir zamana birakin dedi sonra güncelleme geldi
herkes oturdu yerine çit bile çikarmadi gm atx dediği doğru çikti ve o zaman ilk zamanlar büyücülere çok güzel bir kıyak
oldu denildi ve sonrasini siz biliyorsunuz bu eklenti ilede büyücüler şu an çok süper oldu ama önceki hidra eklentisinden
sonra güncelleme geldi bence bu eklentiden sonra bir süpriz bizi bekliyor herkes sabirli olacak zamana birakacağiz
hatam varsa affola saygilarimla
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
yeni sistem zaten gayet iyi... savaşçıları da 2 ye ayırdık...CaptainATX yazdı:Merhaba,
Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..