Miğrat Boss [JUNON] Yaratıkları Kesildi. [Görev Bitti]
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Re: Miğrat Boss [JUNON] Yaratıkları Kesildi. [Görev Bitti]
Lanetlihatun'un buraya Zırhlı bi fotosunu koymasını rica etsem koyabilirmi
??
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
kestiysen fotosunu koyda bizde görelim Kudret iksiri + full item + TAKTİK...Akifbaba yazdı:junon artık bayatladı herkez kesiyor tek gereken kudret iksiri başka bi zorluğu yok
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
aldatmaz2012 yazdı:Neden taktik verince ne oluyor ? Millete sıze duşen esyalardan duşsse ne oluyor ayrıca yok taktık paylaşmam felan dıye artıslık yapma/yapmayın mıllet gerızekalı degıl keser rahat ol deli etmeyın adamı bı junon kesmışsınızProfessionaL yazdı:Yapılan yorumlar için teşekkür ederim.
JUNON Kesimi ile ilgil taktik ve strateji bilgileri hiç bir şekilde kimseyle paylaşılmayacaktır. Bu konu hakkında lütfen daha fazla istekte bulunmayınız. . .
Merhaba ,
Yazılan yorumlara cevap alabilmek için ilk önce konuşma stilinizi düzeltiniz.
Burada BÜYÜK bir yanlış anlaşılma var. Burada demek istediğimizi kendinizin istediği şekilde yorumladığınız için yanlış anlaşılma meydan gelmiş. Bana düşen itemden sana düşse benim cebimden para mı gidecek ? Bana zararın mı olacak ? Benim ne sana nede başkasına artislik yapacak bir durumumda yok. Biz burada kimseyi gerizekalı olarak görmüyoruz ki bu oyunu severek oynayan herkezin gözümüzde büyük bir değeri vardır
Eğer ben günde 16 saat bu oyunda oluyorsam , hergün defalarca yeteneklerimi sıfırlıyorsam ve bu grup bölgelerinin en ince ayrıntısına kadar araştırıp denemeler yapıyorsam bunu sizlerde yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu yüzden kimseyle taktik veya strateji paşlacak bir lüksüm yok.
İyi Forumlar
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
Uzun süredir yapmış olduğumuz JUNON denemelerinin ardından bugün düzenlemiş olduğumuz operasyon ile ilk önce Centurion akibininde JUNON kesilmiştir.
Emeği ve yardımları geçen grup arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Miğratı Bitiren Oyuncular ; mckeremIIII , İSTANBULKARTALIB , Zahit , Tahin ve ve Lanetlihatun.
Miğratlar Bölgesinden Görüntüler ;
Centurion' un Ölümü ;
JUNONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 'un Ölümü ;
JUNON 'un ölümünden sonra Bayan Büyücü Zırh Düşmüştür. Arkadaşımıza Hayırlı Olmasını Dilerim.
Sanırım Sunucularda İlk. . .
İlklerin Sunucusu [Kuklacı ]
mckeremV
amplifikatörü keşke giyseydi
hayırlı olsun
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
Uzun süredir yapmış olduğumuz JUNON denemelerinin ardından bugün düzenlemiş olduğumuz operasyon ile ilk önce Centurion akibininde JUNON kesilmiştir.
Emeği ve yardımları geçen grup arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Miğratı Bitiren Oyuncular ; mckeremIIII , İSTANBULKARTALIB , Zahit , Tahin ve ve Lanetlihatun.
Miğratlar Bölgesinden Görüntüler ;
Centurion' un Ölümü ;
JUNONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 'un Ölümü ;
JUNON 'un ölümünden sonra Bayan Büyücü Zırh Düşmüştür. Arkadaşımıza Hayırlı Olmasını Dilerim.
Sanırım Sunucularda İlk. . .
İlklerin Sunucusu [Kuklacı ]
mckeremV
amplifikatörü keşke giyseydi
hayırlı olsun
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrikler
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
ProfessionaL yazdı: Merhaba ,
Burada BÜYÜK bir yanlış anlaşılma var. Burada demek istediğimizi kendinizin istediği şekilde yorumladığınız için yanlış anlaşılma meydan gelmiş. Bana düşen itemden sana düşse benim cebimden para mı gidecek ? Bana zararın mı olacak ? Benim ne sana nede başkasına artislik yapacak bir durumumda yok. Biz burada kimseyi gerizekalı olarak görmüyoruz ki bu oyunu severek oynayan herkezin gözümüzde büyük bir değeri vardır![]()
Eğer ben günde 16 saat bu oyunda oluyorsam , hergün defalarca yeteneklerimi sıfırlıyorsam ve bu grup bölgelerinin en ince ayrıntısına kadar araştırıp denemeler yapıyorsam bunu sizlerde yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu yüzden kimseyle taktik veya strateji paşlacak bir lüksüm yok.
İyi Forumlar
Taktik isteyenlere en anlamlı ve güzel yanıt ...
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
TeşekkürlerORHANBEY yazdı:ProfessionaL yazdı: Merhaba ,
Burada BÜYÜK bir yanlış anlaşılma var. Burada demek istediğimizi kendinizin istediği şekilde yorumladığınız için yanlış anlaşılma meydan gelmiş. Bana düşen itemden sana düşse benim cebimden para mı gidecek ? Bana zararın mı olacak ? Benim ne sana nede başkasına artislik yapacak bir durumumda yok. Biz burada kimseyi gerizekalı olarak görmüyoruz ki bu oyunu severek oynayan herkezin gözümüzde büyük bir değeri vardır![]()
İyi Forumlar
Taktik isteyenlere en anlamlı ve güzel yanıt ...
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman