ÖNCELİKLE MERHABA KUTU ARAYIPTA BULAMAYNLAR YÖNETİCİLERE KIZAMYINIZ SUÇ YÖNETİMDE DEĞİL DAĞITIMTADIR
BEN ÇANAKKALLEİYİM GİTTİM YOK ORDAN EDİRNEYE GİTTİM BABAMN İŞİ DOLAYISIYLA BU CUMARTESİ EDİRNEYE GİTÇEKTİ BENDE FIRSAT BU FIRSAT BELKİ BULRUM DEDİM SABAH BABAMLA BİRLİKTE 04:30 DA KALKTIM İKV KUTUSU İÇİN AMA MALESEF ERKEN BAŞLAYAN HAYYLLERİM AKŞAMIN SON IŞIKLARI İLE SÖNDÜ EDİRNEDEDE BULAMADIM
DAHA SONRA BABAM YİNE İŞİ DOLAYSIYLA AYDINA GİTTİ BU PAZARTESİ TELEFON ETTTİM HE BU ARDA BABAN NE KADAR GEZİYOR DİYECEKSENİZ BABAM ÇANAKKALE EMNİYET MÜDÜRÜ BEN O AYDIAN GİDİNCE TELEFONA YAPIŞTIM BABAMA PAKETİ HATIRLATTIM O DA İLK GÜN BULAMDI SALIDA BULAMADI BUGÜN ORDAKİ EMNİYET MÜDRÜ ARKADAŞIYLA AYDINDAKİ SÖYLEMİŞ POLİS DEVRİYELRİNE DENK GELİRSE FALN DİYE SONUNDA BİR TRAFİK POLİSİ ŞANS ESERİ KİPADA ÖZEL KUTUYU BULDU VE BABAM CUMA AKŞAMI GELCEK KUTUYU SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
KUTU ARAYAN KARDEŞLERİME TAVSİYE POLİSLERDEN RİCA EDİN DENK GELİRSE ALIRLAR :mrgreen: :mrgreen:
-----....SONUNDA BULDUM....-----
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-----....SONUNDA BULDUM....-----
Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSSRe: -----....SONUNDA BULDUM....-----
hayret bişey biz Aydınlıyız kipada bulamıyoruz çanakkaleli adam aydından alıyor :mrgreen: :mrgreen:

Re: -----....SONUNDA BULDUM....-----
bütün emniyet teşkilatını alarma geçirin

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
lutfen daha sacma konular bulalım :?
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
hayırlı olsun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: