Arkadaslar ben Ölümsüzçz lodoslara kötü arzlara bir iyi haberim var; arkadaslar sizlerle güzel vakit gecirmek güzeldi artık oyundanda sıkıldık tabi oyunu bırakıyoruz Byxdeathhh iLe birlikte, Byxdeathhh ise benim en yakın mahalleden arkadasımdır bu oyuna saten beraber aynı anda başladık ve aynı anda bırakıyoruz tabi lodoslar icin kötü bi durum arzlar icinde sevindirici bi durumdur.Hepinizi seviyoruz kötü bi anımız varsada affedin hepiniz kendinize iyi bakın hepinizede iyi oyunlar çarlarımız durucaktır bundan hiç kuşkunuz olmasın belki birgün aranıza yeniden dönebiliriz yani hiç belli olmaz...hepiniz allaha emanet olun.
Byxdeathhh & Ölümsüzçz saygılarımızLa ...........
KANKA HANİ 2 ŞİFA VE 2 BÜYÜ VARDI ARZLARDAN BENDE ŞİFAMLA GELMİŞTİM SEN DE SAVASCINLA XD VE O HALDE YATIRMIŞTIK İŞTE ONUN FOTOSU PC İMDE DURUYOMUŞ VE SİLMEMİŞİM XD VE O İŞTE FOTO
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Off Mustafa niye bırakıyosun ki terbiyesizlik yapan falan mı var n'oldu ? :? Ölümsüzxz Ölümsüzçz ve tabiki abinin bana en çok yardım ettiği çar Asigencm 'i hala unutmadım. (=
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Bırakma nedenimiz oyundan sıkıldıqımız için ve yaz geldiği içindir; şurda yaz gelmiş oyun oynucak halimiz yok Bydeathh biraderle gezcez dışarlarda :mrgreen: yazın keyfini çıkartcaz doya doya
En son olumsuzcz tarafından 17 Haz 2010 17:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
eet ama belki birgün aranıza yeniden dönüş yapabiliriz yeniden hiç beLLi olmaz yani (=
Niye bırakıyonuz Lan.. Bana sormadınız bile şimdi girdimde forumda gördüm aşkolsun ikinizede bende bunlar nerlerde kaç zamandır diyorum.. Byxdeathhhxthree mi ne var sen miydin Arif o ?
Ne bırakıyonuz yaa hem kızdım hem üzüldüm :evil:
Taşköprü
Taşköprü İslamcan Kızılelma Kızıllelma BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...