Ölümsüzçz & Byxdeathhh biraderlerden veda ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ölümsüzçz & Byxdeathhh biraderlerden veda ...

Mesaj gönderen olumsuzcz »

Resim
Arkadaslar ben Ölümsüzçz lodoslara kötü arzlara bir iyi haberim var; arkadaslar sizlerle güzel vakit gecirmek güzeldi artık oyundanda sıkıldık tabi oyunu bırakıyoruz Byxdeathhh iLe birlikte, Byxdeathhh ise benim en yakın mahalleden arkadasımdır bu oyuna saten beraber aynı anda başladık ve aynı anda bırakıyoruz tabi lodoslar icin kötü bi durum arzlar icinde sevindirici bi durumdur.Hepinizi seviyoruz kötü bi anımız varsada affedin hepiniz kendinize iyi bakın hepinizede iyi oyunlar çarlarımız durucaktır bundan hiç kuşkunuz olmasın belki birgün aranıza yeniden dönebiliriz yani hiç belli olmaz...hepiniz allaha emanet olun.
Byxdeathhh & Ölümsüzçz saygılarımızLa ...........
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Ölümsüzçz & Byxdeathhh biraderlerden veda ...

Mesaj gönderen bydeathh »

KANKA HANİ 2 ŞİFA VE 2 BÜYÜ VARDI ARZLARDAN BENDE ŞİFAMLA GELMİŞTİM SEN DE SAVASCINLA XD VE O HALDE YATIRMIŞTIK İŞTE ONUN FOTOSU PC İMDE DURUYOMUŞ VE SİLMEMİŞİM XD VE O İŞTE FOTO

Resim
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası

evet kardeşim senle çok iyi günlerimiz geçti çok can yaktık :D eyw fotolar için
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
Kullanıcı avatarı
Amasyaqolic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen Amasyaqolic »

Çok sevindim kardeş bırakmana :D Oyunda daha çok çakmam var ama no problem :D zati caralrımı oynamıyorum 39 lwl de duruyor :mrgreen:

Saygılarımla Ölümsüzz - Ölümsüzzxbüyücü
xKöRxCeRRaHx
KöRxCeLLaD
KörünGönyesi

Abdüssamet BUĞUŞ
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası

canın cehenneme dostum
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

aynen canın cehenneme ...
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Off Mustafa niye bırakıyosun ki terbiyesizlik yapan falan mı var n'oldu ? :? Ölümsüzxz Ölümsüzçz ve tabiki abinin bana en çok yardım ettiği çar Asigencm 'i hala unutmadım. (=
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası

Bırakma nedenimiz oyundan sıkıldıqımız için ve yaz geldiği içindir; şurda yaz gelmiş oyun oynucak halimiz yok Bydeathh biraderle gezcez dışarlarda :mrgreen: yazın keyfini çıkartcaz doya doya :P
En son olumsuzcz tarafından 17 Haz 2010 17:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

eet :D ama belki birgün aranıza yeniden dönüş yapabiliriz yeniden hiç beLLi olmaz yani (=
Resim
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Niye bırakıyonuz Lan.. Bana sormadınız bile şimdi girdimde forumda gördüm :( aşkolsun ikinizede bende bunlar nerlerde kaç zamandır diyorum.. Byxdeathhhxthree mi ne var sen miydin Arif o ?

Ne bırakıyonuz yaa hem kızdım hem üzüldüm :( :evil:

Taşköprü
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

“Genel Sohbet” sayfasına dön