Tebrikler...
Re: Tebrikler...
Evet 1 Saatte 2 Defa Daha Düşmüş Bulunmaktayız...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
DaRKNiqHT yazdı:güncel
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yok bunlar bizim Boss ları kesip item almamızı istemiyorlar. Dün gece CENTURİON keserken düştük, önceki gün JUNON keserken düştük yeter artık 2-3 saat boyunca her şeyi eksiksiz tamamlıyoruz ya güncelleme geliyor ya da 2-3 arkadaşımız ard arda düşüyor. Görev yapmamızı istemiyorsanız lütfen AÇIKÇA söyleyiniz uğraşmayalım gene meran falan gidip kasarız hem stresi yok hem güncelleme derdi yok hem de düşme korkusu yok.
Sessizliğinizden dolayı sizleri alkışlıyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için :evil: :evil: :evil:
Sessizliğinizden dolayı sizleri alkışlıyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için :evil: :evil: :evil:
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
300 dk durabildiğimiz bir grup bölgesi var.
150 dk da bir temizlenen bir oyun bu hani 300 dk zamanımız vardı bizim neden yarısında oyundan düşüyoruz.
Mantığın sınırlarının aşıldığı an
150 dk da bir temizlenen bir oyun bu hani 300 dk zamanımız vardı bizim neden yarısında oyundan düşüyoruz.
Mantığın sınırlarının aşıldığı an
bLaDexm yazdı:DaRKNiqHT yazdı:güncel
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen öyle ya yok böyle birşey. Kesmemizi istemiyorsanız bu grup bölgelerini neden açtınız ? İnsanlar okadar zamanını harcayıp okadar strese girip birşeyler yapmaya çalışıyor. Tam boss keserken oyuncular bir anda düşüyor ? Hayır amacınız ne ise söyleyin ona göre davransın millet. Bukadar kişinin emeğini,zamanını çalmaya ne hakkınız var ki. Bu sabahta migratta ilerliyorduk. Bi baktım herkes oyundan düştü bir anda. Ve oyuna girdiğimizde sivri adadaydık. Gelde sinirlenme bu işe. Okadar grup ayarla okadar stres yaşa okadar ıksır hazırla ve bir kopmada herşey boşa gitsin 

- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
Daha sistemin oturması için 2 hafta beklemeliyiz.Hatırlarsanız ilk gün çok yoğunluktan dolayı oyunda sorunlar çıkıodu.Şimdi aza indirildi.Her şey zamana bağlıdır...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
hehe motorini tek şifacı tek savaşçı 3 büyücüyle kestik Saundxxintikam a sölemiştim düşersem yazıcam buraya die ama düşmedik motorini hemde bir ilk olarak 1 şifa 1 savaşçı 3 büyücü olark kestik ama ilk vuran öldü 
güncel
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Düşe kalka kolay kesiliyor ki şifasız bile kesilir diyeceğim biraz abartılı olacak...DaRKNiqHT yazdı:hehe motorini tek şifacı tek savaşçı 3 büyücüyle kestik Saundxxintikam a sölemiştim düşersem yazıcam buraya die ama düşmedik motorini hemde bir ilk olarak 1 şifa 1 savaşçı 3 büyücü olark kestik ama ilk vuran öldü
Örs'e çekene kadar şifaya gerek var sonra düşe kalka kesiyorsun...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı