Şu yaratıktan nefret etmeyen varmı ya görev yapıyoz geliyo 30 k yı atıyo zaten 15 k can var bende şifada bulamıyon 10 dklık yol
ve şu var kalkmıyolar felan sen dibine geliyon ozm canlanıyo adam ölü diye geçiyo bi yanına geliyo bam
büyücü olmayınca kurtaramıyosunuz tabi
büyücüler geçerken oralardan bi tesla küresi kuruyo şifacılar hayvan çaırıyo tamam savaşçılarada bişe yapın yanına mekanik bişe çaırsın şifacılarınki gibi ama metalden yapılmış canlılar olsa rahat geçicez
ve savaşçıların 2. dez avatajıda
çifteyle kesiyo onu ve her hayvanıda çifyetle kesemez ( zorlar ) mecburan çekiyo alıyo baltayla tam keserken geliyo bombacı çifteyi alana kadar bamm -15 bin can büyücülerde 1 tane büyü atıyo devam şifacılarda asit var
savaşçıya ya mekanik yürüyen bi makine gelsin
yada
bumerank atan yeteneği olsun bari ona 1 puan verirz gelince atarız
Bombacı cin
Bombacı cin
Manyakk [49]
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Bombacı cin
Güzel Bir Düşünceye Benziyor.Ama Oyunun Zorlukları Bu Be kardeşim
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
siz istiyorsunuz ki laylom geçeyim yüreyim istediğim yere takıntısız gideyim . burası ikv öyle rahat gideceğin bir alan henüz yok 
biliyomusun oyunda sövmemek için bombacıyı oyundan çıktımda buraya geldim :lol:
sakinleşince gene gircem ama 5 dk felen sonra gene gelcem ban yeyek için
laylay lom değil savaşçılara geçmek çok zor büyüler şifalar çok rahat hallediyo biz çifteyi alıp vurana kadar
ve bilmiyosan söliyim rasgele aralıklarla kalkıyo bu cinler sen tam yeni öldü diyon tak kalkıyo
sakinleşince gene gircem ama 5 dk felen sonra gene gelcem ban yeyek için
laylay lom değil savaşçılara geçmek çok zor büyüler şifalar çok rahat hallediyo biz çifteyi alıp vurana kadar
ve bilmiyosan söliyim rasgele aralıklarla kalkıyo bu cinler sen tam yeni öldü diyon tak kalkıyo
Manyakk [49]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
ya bombacılar arttırılsın eskisi gibi şifacı-buyucu kasılmıyor asıl.İşportacı genç te satılan 70 menzilli silahlardan alırsanız bombacı sizi farkedemeden kesersiniz.Ben çok seviyorum kerataları 
ondan bahsetmiyorum siz geçerken canlanıyo hep sarıım bi ayar var biri geçerken kalkma ihtimali daha yüksek
ama anlattm orada cinkesiyosun baltayla duvarların arasından geçip geliyo patlatıyo göremiyosun bile duvardan geçiyo
ama anlattm orada cinkesiyosun baltayla duvarların arasından geçip geliyo patlatıyo göremiyosun bile duvardan geçiyo
Manyakk [49]
- cancan2697
- Sahaf Yardımcısı

ozmn meranda da rahat yürüsün savaşcılar can kurtaran bassın kendine her akrakterin kendine ait zorluklaru var ki ayrı toplumun birbirne ihtiyacı olsun yoksa şifacının büyücünün işi ne savaşcı tek bombaları alacaksa
Yanlış Birşey Yazmışsam Affola !
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

savaşçı isen durdurma varsa durdurma at kes yada deparla kaç
büyücü isen ya tesla kur yada zihin yap

Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Sabrın sonu selamettir
. Bir kere orda beklemeye başladın mı doğana kadar bekleyeceksin. Deparlayıp gidersen veya beklemezsen o senin şansına kalmış. Bu arada bombacılar rastgele zamanlarda kalkmıyorlar. Sadece doğma süreleri diğer canavarlara göre daha uzun veya kısa olabiliyor (mesela solucanın odasının içindeki bombacı, oranın girişindeki bombacıdan daha geç uyanıyor). Ölmeden geçmek istiyorsan sarsılmaz, durdurma gibi yetenekleri kullanabilirsin (sarsılmazın 1 puansa sarsılmazdan çıkar çıkmaz sert atıp kesebiliyorsun veya sarsılmazdayken yanındaki birisinden yardım isteyebilirsin fakat kışkırtma atarsan yardım etmeyebiliyorlar xD)