Öneri!!!
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Re: Öneri!!!
Desteğe ben mailimi gönderdim ve sizlerinde göndermenizi istedim.
Haklısın kimyacıların önemi azalır...ama kimyacılar zaten para kazanmıyor ki işçilik almıyor ki. Her reçete herkeste var
Ama yinede en azından materyal sayılarının düşürülmesi mantıklı olacaktır. Tüm iksirlerde 1 lvlden 45 lvl e kadar.
Lütfen burda bu konu ne kadar güncel kalırsa okadar çok kişi görecektir. Buraya yazdığınız gibi ikvdesteğede mailinizi atın.
Haklısın kimyacıların önemi azalır...ama kimyacılar zaten para kazanmıyor ki işçilik almıyor ki. Her reçete herkeste var
Lütfen burda bu konu ne kadar güncel kalırsa okadar çok kişi görecektir. Buraya yazdığınız gibi ikvdesteğede mailinizi atın.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Güzel Mantıklı Ama Kımyacı Olan Arkaslar da Bundan Şikayetcı Olsa NBe Olcak Peqi .
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Önemlii noktaya parmak basmışsın Engin . Bir çok kişinin de bu konudan muzdarip olduğu bir noktaya geldik ki maden zamanlrı konusundada iyimser bir sonuc yazmıssın oraya ancak bunun 1:30 saat ten fazla sürdüğün sanırım herkez katılır üstelik bu sadece 1 iksir üretimi için geçen süredir.
Şimdi bir iksir için bu kadar zaman harcagınız bı oyunda Sadece düsünen adama 1şifacı için en azından yanında 10 iksir bulundurması gerektıgını var sayarsak ki en kolay boss lardan biri İşin matematiğini size bırakıyorum ,
Bu durumda su an için Grup Bolgelerının oynanabılırlıgı nerdeyse Sıfır duzeyındedır .Hevesli oyuncuların dışında konuyu durumu anlayıp bolgelere ıksırlerını uretı giren arkadaslarda ne kadar masraflı oldugunu bılıyorlar bu durumun Elinizdeki stoklarında guncellemelerle eridiğinide yada elbet bi gün bıteeğinide farkındasınızdır .
Recetelerdeki materyal sayısının düşürülmesi,maden surelerının kısaltılması yada en azında 1 adet can potu ve kudret potunun işportada makul bır fıyata satılması belkı bu sorunu çözmekte bı nebzede olsa azaltabilir.Aksi taktirde Bir sure sonra Grup Bolgelerıne Stoklarınız da tukendıkten onra gercekten tamamlamak için iksir bulma sansınız haftada belkı 1 defa bir kac grup için mümkün olmaya başlıyacaktır. Oynanabilirliliğin bukadar düşük olmasıda oyuncularda bir soğumaya neden olacağı açık olduğunu görmek okadarda zor değil .
Baska bı konuyada burda deginmek istiyorum Guncellme yapmanız gerektıgını bızlerde kabul edıyoruz ancak Gun ıcınde bu zamanları bellı bır zamanda yada zamanlarda yapıcaksanız bunların sabıtlenmesı ve duyuru bolumunden oyunculara bıldırılmesı gerekliliğini düşünüyorum ki buda yukardaki konuyla pekte ayrı düşünülmeyecek bi konudur.Zira Okada emek veren ve okadar ıksır uretıp masraf yapan oyuncular Bolgelerdeyken yapılmıs olan guncellemelerle bir darbe daha yiyiyorlar. Umarım Dikkate alınır
Şimdi bir iksir için bu kadar zaman harcagınız bı oyunda Sadece düsünen adama 1şifacı için en azından yanında 10 iksir bulundurması gerektıgını var sayarsak ki en kolay boss lardan biri İşin matematiğini size bırakıyorum ,
Bu durumda su an için Grup Bolgelerının oynanabılırlıgı nerdeyse Sıfır duzeyındedır .Hevesli oyuncuların dışında konuyu durumu anlayıp bolgelere ıksırlerını uretı giren arkadaslarda ne kadar masraflı oldugunu bılıyorlar bu durumun Elinizdeki stoklarında guncellemelerle eridiğinide yada elbet bi gün bıteeğinide farkındasınızdır .
Recetelerdeki materyal sayısının düşürülmesi,maden surelerının kısaltılması yada en azında 1 adet can potu ve kudret potunun işportada makul bır fıyata satılması belkı bu sorunu çözmekte bı nebzede olsa azaltabilir.Aksi taktirde Bir sure sonra Grup Bolgelerıne Stoklarınız da tukendıkten onra gercekten tamamlamak için iksir bulma sansınız haftada belkı 1 defa bir kac grup için mümkün olmaya başlıyacaktır. Oynanabilirliliğin bukadar düşük olmasıda oyuncularda bir soğumaya neden olacağı açık olduğunu görmek okadarda zor değil .
Baska bı konuyada burda deginmek istiyorum Guncellme yapmanız gerektıgını bızlerde kabul edıyoruz ancak Gun ıcınde bu zamanları bellı bır zamanda yada zamanlarda yapıcaksanız bunların sabıtlenmesı ve duyuru bolumunden oyunculara bıldırılmesı gerekliliğini düşünüyorum ki buda yukardaki konuyla pekte ayrı düşünülmeyecek bi konudur.Zira Okada emek veren ve okadar ıksır uretıp masraf yapan oyuncular Bolgelerdeyken yapılmıs olan guncellemelerle bir darbe daha yiyiyorlar. Umarım Dikkate alınır
Birsey daha eklemek ıstıyorum Demırcıye ve Fahrı beye ekledıgınız Receteler Sadece Zırhcı olarak Plnalanmıs .Bunu saheserlerdede YAsadık Umarım Her uretımden ve toplamadan Recetelerı oraya en kısa zamanda eklersınız
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ÜSTADLAR
O reçeteleride mail olarak gönderdim Gökhan.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben de mesaj attım hadi hayırlısı...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim çok güzel bir konu açmışsın.İşportacılar iksirleri satsa bizim için zaman kaybımız olmayacak direk gidip alacagız.Ama reçetelerin bir değeri olmayacağını düşünüp bunu uygulamayabilirler.Aynı şekilde madenlerinde değerinin düşeceğini düşünürler.Ama bence açtığın konu güzel ve çok düşünceli
Bu işportacı olarak uygulanırsa çok iyi olur.
EĞLENMEYİ BİLENE,,İYİ EĞLENCELER.!
EĞLENMEYİ BİLENE,,İYİ EĞLENCELER.!