2.5 saat gibi çok kısa bir sürede Sığınak bölgesini sunucumuzda ilk kez fetheden grup arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bunun devamı gelecek.
Helal bee bizee herkesi Tebrik ederim ilk olmak daha bi güzell tekrardan tebriklerr birlikte yeni başarılara imza atmak dileğiylee
Vipxkılınç Vipxjoe Kılınçbey
Der ki, sadi şirazi: "aşka uçma, kanadin yanar."
buna da der ki mevlana:
"aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar."
ve noktayı koyan; yunus emre:
"aşka vardıktan sonra kanadı kim arar."
Kenan ı kesen arkadaslarımı teker teker tebrik ederim..
Sunucumuzda hatırı sayılır ve örnek insanların ilkleri yapmaları gercekten güzel bir olay.. Gönülden tebrikler..
Zentiusxkolektif
Zentiusx Loncası adına
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
[img] Kenan"ı kesme başarısını gösteren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.. gerçek bir uyum içerisinde hiç zorlanmadan , aksamadan, çok kısa bir süre içerisinde kesmeyi başarmanın mutluluğu içerisindeyim ben de...
elbette bu başarı bir övünme olarak burda paylaşılmıyor, imkansız gibi görünen büyük bir Boss da gerçek bir uyum, dayanışma ve kararlılık ve azimle halt edilebildi... bu bizim için hem oyunda hem de yaşamda bir çok ders içeriyor..
Baştan Sona Kadar Tek Hata Yapmadan Gidebilmek Sınırların Ötesinde Bir Olaydır Bu kadar İyi Senkronize Olmuş Bir Gup Daha Yoktur ve Bana Göre Olmayacaktır. İlk Olmak Güzel Bir Duygu Skype Saolsun Hepimizi Birarada Tuttu Bölgeye Yazdıgım Tek Pm de 50 Pm Atan ve Tebrik Eden Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Bu Grup Bunla Kalmaz Devam Eder Gideriz
Kristalxsis Namıdeger Tank
Kristalxkorleg o Tam Bir Şifa Makinesi
Esirimsinx Oyun Olarak En İyi Anlaştıgım Adam
Vipxoceanus Grubun En Yaşlısı ve Tecrubelisi
Vipxkılınçç İçeride 14750 Şifa Basdıgına Şahidim
Waffenxkeyhüsrev Kenanı Döven Kişi Kons İle Buz Atarak Kenana 17 Bin Vuran İsimdir
<W/*FF*\N> S~S
En son Wandetta tarafından 17 Haz 2010 03:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
Kudret bankası açmıssın bırakta azcık kesın. 1 tank olsa kesılıyor. Düsünen adamı 25 nına ındırdık kudret tüpümüz olsaydı kesecktık. Abartmayalım aslında çok basit. Ama tebrık ederım ilk olmakta baska bır duygudur
Tebrik ederim hepinizi arkadaşlar Keşke bende olsaydım ama artıq zor İsmail senide tebrik ederim kardeşim Hakkını helal et oyuna bida dönemicem biliyosun durumu bundan sonra ortaqımda çarlar oda benim gibidir birazda konuda açacam daha büyük başarılar beklerim...