ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
alideniz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Mesaj gönderen alideniz »

Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla

saygılarımla Aytoldii=Aytoldı=Xxcraxxx=Aytoldixxşifaa
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Mesaj gönderen Ruby »

alideniz yazdı:Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla

Yönetici arkadaşlar saolsunlar girişleri lodos kalesine yada sancağının tam ortasına yapmamışlar ya ben bunada şükrediorum ve burdan tüm yöneticileri TEBRİK ediorum bu ince fikirliliklerinden dolayı...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Mesaj gönderen Cin0 »

Ruby yazdı:
alideniz yazdı:Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla

Yönetici arkadaşlar saolsunlar girişleri lodos kalesine yada sancağının tam ortasına yapmamışlar ya ben bunada şükrediorum ve burdan tüm yöneticileri TEBRİK ediorum bu ince fikirliliklerinden dolayı...

Ruby Haklısın Yöneticiler yapmış Ama Sadece biR Tanede deiL. Sivri ada'dada giRiş vaR. neydeydi foto... Heh buRdaymış.

Resim
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .