Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla
saygılarımla Aytoldii=Aytoldı=Xxcraxxx=Aytoldixxşifaa
ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Re: ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Yönetici arkadaşlar saolsunlar girişleri lodos kalesine yada sancağının tam ortasına yapmamışlar ya ben bunada şükrediorum ve burdan tüm yöneticileri TEBRİK ediorum bu ince fikirliliklerinden dolayı...alideniz yazdı:Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Re: ARZ VE LODOS LAR İÇERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Ruby yazdı:Yönetici arkadaşlar saolsunlar girişleri lodos kalesine yada sancağının tam ortasına yapmamışlar ya ben bunada şükrediorum ve burdan tüm yöneticileri TEBRİK ediorum bu ince fikirliliklerinden dolayı...alideniz yazdı:Arkadaşlar ya bu görev ve ya sığnak migrata girmek istiyoz ya arzlar y ada lodoslar bırakmıyo buna bi çözüm bulalım arkadaşlar lütfen dün akşam sığnaklara girmek için oraya gittim mısır çarşısına giremedim bir türlü arzlar kapıyı basmış bırakmıyolar buna bi çözüm bulalım saygılarımla
Ruby Haklısın Yöneticiler yapmış Ama Sadece biR Tanede deiL. Sivri ada'dada giRiş vaR. neydeydi foto... Heh buRdaymış.

BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '