Kanatma
Kanatma
kanatma yeteneğe eskisi gibi ws lerde kulanılmıyo kulanan arkdaşlara ise ws de kanama yeteneği kulanılmaz diyolar ben bunu anlamadım neden kulanılmaz bi tank ws de dps yi nasıl yenebilir başka yoluyok kanatma kutret götürcek. bu dediklerim sancak sunucusu için geçerlidir. kanatma bi yetenek deil midir? niye ws de kulanılmaz? sizin yorumlarınızı bekliyorum.
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
FACE LONCASI
Re: Kanatma
kanatma bir yetenek ama eski sistemde kullanılmaması gerektiğini düşünüyodum çünkü tamamen şans içi ve ws itemlerin gücünün sınandığı bir yer ama yeni ugulamalardan sonra saaşçı tank ve dsp olarak ikiye arıldı ve kanatma artık zihin toplama ile geçirile biliyor. düşündüğüm zaman tank savaşçının dsp'yi yenmesinin tek yolu bu olduğu gibi görünüyor. bu durumda kanatmanın serbest olması gerektiğini düşünüyorum.(kanatma gene işi şansa bırakıyo ama bu tankın dsp yi yenmesinin tek yolu gibi görünüyor.)
**************************0/!mP0$**************************
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

arkadaşlar değerli yorumlarınızı eskirgemeyin.
xosmanlıx
facexosmanlıx
FACE LONCASI
facexosmanlıx
FACE LONCASI
ne alakaya onlar wsyi bilmiyo
ben daha 49 lwller gelmeden oynuyodum kanatmasız ws yapmazdık ya jer 39 lwlde 15 di kanatma
yeni yeni adetler çıakmayın yok wsde kanatma atılmaz sanane yenetenek değilmi buda
ben daha 49 lwller gelmeden oynuyodum kanatmasız ws yapmazdık ya jer 39 lwlde 15 di kanatma
yeni yeni adetler çıakmayın yok wsde kanatma atılmaz sanane yenetenek değilmi buda
Manyakk [49]
işte beklediğim yorumlardan biri.utku yazdı:ne alakaya onlar wsyi bilmiyo
xosmanlıx
facexosmanlıx
FACE LONCASI
facexosmanlıx
FACE LONCASI
adamın kudretini azaltırdı şimdi azaltmıyo ama işe yaramıyo artık kanatma

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ALPS yazdı:utku yazdı:ne alakaya onlar wsyi bilmiyo
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
sadece şifanın büyü bozması kanatmayı götürür.....Drowxauril yazdı:zihin toplama kapatmayı goturuyor artık
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Bende 29 lwler olduğu zamandan beri oynuyorum ama bunun çok veya az oynamakla ilgisi yok neyse; bende fark ettim artık kanatma pek işe yaramıyor en azından herkezde işe yaramıyor iteme bağlı bir yetenek itemsiz oldumu 37-38 lwl bile 100-130 zor vuruyorALPS yazdı:işte beklediğim yorumlardan biri.utku yazdı:ne alakaya onlar wsyi bilmiyo
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?