piyango çıkmadı la alt tarafı bi ejder asaJuaquiN yazdı:Karika dikkat et buaralar başında akbabalar çok olucaktır. Tanımadığın kişiler tarafından arkadaş vs.. gösteriliceksin sebebide sunucuda tek olan bi eserin sende olması. Fakat aradan 2-3 ay geçince yani sende şuan tek olan eser herkeste olunca yine eski hale gelir düzen. Yani sen onu tanımazsın o seni tanımaz. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.![]()
Fan art ta bizden 1 kişi 1inci çıktı
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: Fan art ta bizden 1 kişi 1inci çıktı
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
JuaquiN yazdı:Karika dikkat et buaralar başında akbabalar çok olucaktır. Tanımadığın kişiler tarafından arkadaş vs.. gösteriliceksin sebebide sunucuda tek olan bi eserin sende olması. Fakat aradan 2-3 ay geçince yani sende şuan tek olan eser herkeste olunca yine eski hale gelir düzen. Yani sen onu tanımazsın o seni tanımaz. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.![]()
bu adamdan ilk defa sonuna kadar katılacagım bir cumle cıktı ya ölsem gam yemem... sonuna kadar destekliyorum . ki nedim isini bilir. bu ilk ödülü degil. gecen senede o kazanmıstı giysi vermistiler ona

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
O giysiyi giyince ben adamı göremiyorum..Vücut yok kafası var bir tek...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Olabildiğince dikkatli davranacağım...Zaten hatıralarıda almak isteyen çok kişi oldu...Kendini kız diye tanıtıpta şunu bunu öğrenen kişiler oldu,ama alamadılar şükür
Uyarıların için saol ..Dostlar zaten belli 
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
helal sana kardes basarılarının devamını beklerim .
'' LaZpApAzZ '