Öneri!!!

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Öneri!!!

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Bir 45 level iksir üretmek ne kadar zamana değer. Örneğin; Cevriye Sultan Modeli İksir üretmek istiyoruz. Materyalleri ; 10 Adet Çıban Otu , 10 Adet Gümüş , 1 Adet Isırgan Tohumu. Madenlerin yenilenme süresini 3 dakika olarak alsak ki bundan daha yüksek bir zamanda yenileniyorlar (10 Adet Çıban Otuna 30 dakika, 10 Adet Gümüşe 30 dakika, 1 Adet Isırgan Tohumuna da 30 dakika desek 1 iksir için 1 saat 30 dakikamızı ayırmış oluyoruz. Peki iksirin etkisi ne kadar sürüyor maksimum 10 dakika. Satın al materyalleri diyeceksiniz. Peki satın aldığım kişi zamanını harcamıyor mu bu materyaller için ? Bu düşük level iksirlerde de benzer durumda ben sadece 45 level bir iksiri ele aldım.

Benim ve bir çok kişinin fikri olan kudret iksirleri ve enerji iksirlerinin işportalarda satılması ya da tüm iksir materyallerinin sayısının düşürülmesi.

Benim gibi düşünüyorsunuzdur eminim öyle ise öneri olarak benzeri yazılarımızı ikvdestek takımına mail olarak atalım. Vaktim yok diyorsanız benim yazımı kopyalayıp gönderin. Eminim ki sonuç alacağız.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Öneri!!!

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bizim sunucumuzda emin ol çok daha zor bencede malzemeler yarıya insin bari.

“Genel Sohbet” sayfasına dön