BİR PC DE İKİ İKV
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BİR PC DE İKİ İKV
ARKADAŞLAR BİR PC DE İKİ İKV AÇILMA İMKANI VAR MI BİLGİLRNDİRİRSENİZ SEVİNİRİM... :?: :?: :?:

- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: BİR PC DE İKİ İKV
evt var 
çift oturum açarak 1 pc de 2 tane ikv açabilirsin
çift oturum açarak 1 pc de 2 tane ikv açabilirsin
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
İçerik Silinmiştir.
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
birader kimseye güvenme diyosunda ozmn sanada güvenilmes ne maglum bu programda bisey yok:D
'' LaZpApAzZ '
Chip Sitesi Güvenilir Kaynakları Taşır. Zaten Bilgisayar Dergisi Konunda Oldukça Başarılı ve Dünya Çapı Yaygın Bir Dergi.Gokxyancy yazdı:birader kimseye güvenme diyosunda ozmn sanada güvenilmes ne maglum bu programda bisey yok:D
Programın ismini verdim o zaman netten kendin indir ve programı araştır nette yalansa sonra gel konuş okey programın resmini şimdi upload edicem inanman için
Resimler:
İçerik silinmiştir.
Resimler:
İçerik silinmiştir.
En son osman19 tarafından 16 Ara 2009 22:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
yaw yok ben bise demedim soyledim yani
olabilr hırsızlar naağra atıyor
'' LaZpApAzZ '
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Gokxyancy yazdı:birader kimseye güvenme diyosunda ozmn sanada güvenilmes ne maglum bu programda bisey yok:D
katılıyorumm!!..
Arkadaşlar Bu Forumda Program Paylaşılmasına Karşıyım. Sadece Arkadaşın Verdiği Linkin Virus / Keyloger / Trojen İçermediğini Söylemek İçin Cevap Yazdım. Çünki Arkadaşın Paylaştığı Programın Sitesi Bilgisayar Dergisi Üzerine Yoğunlaşmış Ünlü Bir Dergi. Programın Amacı Sanal Bir Kayıt Defteri ile Sanal bir Sürücü Oluşturarak, Sandboxie İle Açılan Programların PC de Sadece Okuyarak Yazmadan İşlem Yapmasını Sağlar Yazdığı Görünsede Aslında Yazmamaktadır.
Fakat Bu Yaygınlaşırsa Yarın Öbürgün Bu Tehlikeye Döner. Biri Viruslu Program Paylaşır Buda Hiç İyi Birşey Değil. Lütfen Program Paylaşarak Yardımcı Olayım Derken Göz Çıkarmayın.
Lütfen Program Paylaşmayınız / Paylaşılmasına İzin Vermeyiniz.
İyi Forumlar.
Fakat Bu Yaygınlaşırsa Yarın Öbürgün Bu Tehlikeye Döner. Biri Viruslu Program Paylaşır Buda Hiç İyi Birşey Değil. Lütfen Program Paylaşarak Yardımcı Olayım Derken Göz Çıkarmayın.
Lütfen Program Paylaşmayınız / Paylaşılmasına İzin Vermeyiniz.
İyi Forumlar.