Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ramcan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan

Mesaj gönderen Ramcan »

Çok Çok saçma yorumlar,Aklım almadı bu yorumları açıkcası . . .Drowxpwer Çok sevdiğim birisidir.
Ona Gözlük hediye edebilecek kadar severim onu,O zırhların Nikel zırh olduğunu bilseydi kendine de üretmezdi ! .
Adamın günahını boş yere almayın.Şuan için yapılabilecek tek şey var.

O da Drowxpwer den kim zırh üretmişse gitsin parasını alsın,Bence almaya hakkı yok aslında siz kendi isteğinizle ürettiniz Zaten...Ama isteyen gidip almalı parasını.Drowxpwer'in üstüne bu kadar gelmeyin.Adamın suçu yok ! ...
ResimResim
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Bakın beyler ... ben kimseyi karalamıyorum ve davutun üstünede gitmiyorum ...

siz öyle anlamış olabilirsiniz lakin benim söyleme amacım farklı...

şimdi o zırhı üretmeden öncesine gidelim.. orda tek item bile değildi gb icadı yani (fiziksel hasar) savaşcıya bi faydası yok ve herkes zırhları (kalıcı olarak) biliyodu ...

bunu böyle biliyodu .. ve davutun eski çarındaki kişiye sözüm ...

40 m üretim diyodu ...

20 m direk satılık diyodu ...

şimdi tek itemlik ve yakında çoğu kişide olucak bişeyi bu fiyata satmak mümkünmü ???

davuş sana bişey ima etmeye calısmıyorum ... Drowxpwer deki her kimse ... vede drowxpwer loncadan cıktı diyosunuz ama hâla drowx lerle beraberdi vede başka Drowx lerde onunla birlikte iş yapıyodu

Drowxpwer Mcxsinan mış aslında ... Mcxsinan blok yemiş ... sadece Drowx aracılığı ile zırh satış yapıyomuş...

davut olayları tam bilmeden bana nisbet yapma !!!
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

ilk Drowxpwerde avrdı ha bi re satılık diyodu sonradan Kurtxbaba ve 1 qişi daha avrdı unuttum adını onlarda aynı zırhı satılık diyodu 10 m ye oyunda herşey para deil arkadaşalr en önemli olan dostluk 1 dost edindiyseniz ne mutlu size ama aksine 1 dostunuz yoksa vay halinize...
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

Byefsane yazdı:ilk Drowxpwerde avrdı ha bi re satılık diyodu sonradan Kurtxbaba ve 1 qişi daha avrdı unuttum adını onlarda aynı zırhı satılık diyodu 10 m ye oyunda herşey para deil arkadaşalr en önemli olan dostluk 1 dost edindiyseniz ne mutlu size ama aksine 1 dostunuz yoksa vay halinize...
kurtxbaba da bilmiyodu o zırhların nikel olduğunu o yüzden satıyodu
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

xakrepkrallx yazdı:
Byefsane yazdı:ilk Drowxpwerde avrdı ha bi re satılık diyodu sonradan Kurtxbaba ve 1 qişi daha avrdı unuttum adını onlarda aynı zırhı satılık diyodu 10 m ye oyunda herşey para deil arkadaşalr en önemli olan dostluk 1 dost edindiyseniz ne mutlu size ama aksine 1 dostunuz yoksa vay halinize...
kurtxbaba da bilmiyodu o zırhların nikel olduğunu o yüzden satıyodu

hasarını qörüpte bilmiyosa nikel zırh olduqunu demekki oyunu bilmiyo demektir kardeş dimi ?
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

dedektifikv yazdı:
magnetik yazdı:anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter ;)
Drowx'lerin dolandırıcılardan hırsızlardan ne farkı kaldı?
49 level diye 5m e 10m e satacaklardı saf birini bulsalardı. Tamamen insanları dolandırmak yaptıkları. Şimdi bir de aksini iddia ederler.
Utanmadan üretimi 20m ben 10m e satıyorum diyordu ya. O kadar da yardımsever yani.
Salakmısın Yoksa Taklıtcımı Ben kaç Defa Diyecem Satan Kadar Alanda Suçludur.Eğer Siz Bi İfsunu olmayan Kalkana 5 m deyıl 100 bn bıle verecek akdar Saf Veya salksanız Biz Ne yapalım Sırf Tip Hava olsun Diye SAtın Aldılar Drowxpwer (Mahmut) Arkdaşımdan o Sadece Ticaretini Yaptı SAtan Kişi İstedi Kadar Fiyat Söyliye Bilir Önemli olan o Fiyatı Kabul edıp almak veya almamaktır Satan Kişi İStedi Mikarda Özgürdür Buna Ne Siz Nede Gm Karışa Bilir. :geek: ;)
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Ucube yazdı:
dedektifikv yazdı:
magnetik yazdı:anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter ;)
Drowx'lerin dolandırıcılardan hırsızlardan ne farkı kaldı?
49 level diye 5m e 10m e satacaklardı saf birini bulsalardı. Tamamen insanları dolandırmak yaptıkları. Şimdi bir de aksini iddia ederler.
Utanmadan üretimi 20m ben 10m e satıyorum diyordu ya. O kadar da yardımsever yani.
Bu Lafı söyLemeyi sewmesemde ben demişdim dimi o Loncadan bi haLt oLmaz diye :D Diyorumya iL etapda Jokerin söyLedkLerine kimse kuLak asmaz ama sonra qercekLer ortaya çıkar ;)
Peki Senden Bi halt olurmu Eskı Forumda 8 den Fazla oynu bırakıyorum Konusu Geçiyor Hkakında Yeni forumda 1 tane var oynu bırakıyorum Peki Söle senden Adam olurmu.Bu oyunda Kaç Dostun Var Bu oyunda Lodoslardan Kaç kişi Seviyor Seni Artık uğur SEni kimse SEvmiyor Ha Arz klanından Bazı Kişiler Seve Bilir Ama Ucube Kp acı dıye klandan Bir kişi Yazınca Nerdeyse Çoğu kışı Nerde o #@!? Diyor Söylermisin Senden Adam olurmu Bu laflardan Sonra . :geek: ;)
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD

“Genel Sohbet” sayfasına dön