kholpashalix
- caddexumutcan
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
kholpashalix
Arkadaşlar kholx alım varmı kholxmc sordum girebilrsin fakat form doldur dedi... :evil: :twisted:
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: kholpashalix
Kho larda sabırsızlıkla seni bekliyorlar caddexumutcan nerden diyorlarda geçen gün süt içmeye igtmiş az sonra gelir dedim :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Koptum la bu arada ws atamadık ama Wizards la 2*2 kaldı dostluk kazandıefsaneottoman yazdı:Kho larda sabırsızlıkla seni bekliyorlar caddexumutcan nerden diyorlarda geçen gün süt içmeye igtmiş az sonra gelir dedim :mrgreen:
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
soulofxkrnlk yazdı:Koptum la bu arada ws atamadık ama Wizards la 2*2 kaldı dostluk kazandıefsaneottoman yazdı:Kho larda sabırsızlıkla seni bekliyorlar caddexumutcan nerden diyorlarda geçen gün süt içmeye igtmiş az sonra gelir dedim :mrgreen:
İyi bir ara benimlede atarsın artık
Ottomanxölümsüz anısına
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

bana dediler ki umutcan hiç form fln uğraşmasın direk çarını açsın dediler
ne kadan mikemmel bir salaksın
ne kadan mikemmel bir salaksın
seni bekliyolar umutcan nerde dediler bana geçen gün bende süt içmeye gitti loncasıyla dedim
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Seni Bekliyorlardı hakketen :mrgreen: Sen ilk geliş loncanın cunupluuna gusül cek ole başwur 
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- physcopath
- Cin Avcısı

lan ne biçim bi salaksın zaten ada bak Caddex bu ne lan böle yok Sokakx la bi yürü git işine adamların işi yok seni bekliyolardı.
Hemde senin yaşın kaç başın kaç :twisted:
Hemde senin yaşın kaç başın kaç :twisted:
-
Kholpashalixmnc
- İri Fare Avcısı

oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.
- physcopath
- Cin Avcısı

tabiii canım kolay diil bak caddexumutcan bile giremiosa gerçekten çok zor iççerde ne varsa acaba tarihi eser filan mı var çalacak mı zannettiniz xDDDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Kholpashalixmnc yazdı:oncelikle şunu soyliyim benim üye almak gibi bir yetkim yok sen bana oyun içerisinde loncaya alım varmı dedim bende forumda loncaya alım için gereken bilgileri doldur dedim loncaya alımlar yapıldıgı zaman lonca paşvurusu yuapanlar dikkate alınır dedim ve ekliyorum Kholpashalixloncasına girmek okadar kolay degil...iyi forumlar.