bu sadece benim görüşüm deil ! herkes o atın üstüne aptalca yapıştırılmış karakter eserini beğenmedi ve ikv ile alakası olmadığı görüşünde
Tayfaxcover
Fan Art Sonuçları.
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art Sonuçları.
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
yigidin yaptıgı calışmayı daha önceden görmüştüm ve dereceye kesin girer demişdim buram buram emek kokan o resim sadece kendi resmini atın üstüne yapıştıran birinin geçmesi sadece nekadar adaletli davranıldıgını gösteriyo adaletin hiçbir zaman olmadıgı bu oyunda gene herzamanki gibi yönetim yanlıları kazanmıştır.

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR
- xxxEmiRxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Kötülemekte Üzerinize Yok Sadece Tebrik Edin Dedikleriniz kararı Değiştirmeyecek . Bilgin Abimiz 5 Dakikada Yaptığı resimle 3. olabiliyorsa Ne Mutlu. Şimdi daha iyi Hazırlanıyoruz. Bi dahaki Fan Art ' ta tüm eserleri Köşkümüz Süpürecek İnşallah ! Şahsen Ben kafama koydum her dalda Gireceğim
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

SaZoBaLi yazdı:Sen burada ne dersen de sonuç değişmiyecek.
Hem o kazanan eserlerinde kötü olduğunu sanmıyorum.Bakış açısı önemli olan...Ne görmek istersen onu görüsün.
Burda konu İkv olmalıdır ve bu gözle bakıyoruz Engin İkv teması görmek isteyerek. Eğer ki her şekilde bakmaya kalkarsak ben bu resimi Fatih Sultan Mehmet Hân'a yapılmış bir saygısızlık olarak algılarım...
Kimliğim Yazımın Renginde Gizli...
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Sinop
Evet İkv konulu olmalıydı pek fazla ikv konulu olmamış o resim.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Eminimki hiç kimsenin umrunda olmuyacak bu konu sadece değerli vakitlerimizi harcıyoruz...
Fan Art'a bende bir resim ile katılmıştım tamamen İKV içerikliydi orjinaldi tek bir pixel dahi değişmemişti ama anlaşılan bir atın üzerine karakterimizi oturtmamız veya Arz kaledeki tüm muhafızları ölmüş gibi gösterip aralarına Kendimizi yerleştirmek gibi şeyler isteniyormuş.
Fan Art'a bende bir resim ile katılmıştım tamamen İKV içerikliydi orjinaldi tek bir pixel dahi değişmemişti ama anlaşılan bir atın üzerine karakterimizi oturtmamız veya Arz kaledeki tüm muhafızları ölmüş gibi gösterip aralarına Kendimizi yerleştirmek gibi şeyler isteniyormuş.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- MaYDoNoSexBiZaNS
- İskele Babası
hak eden alıyor.3.lüğe cok ilginc hediye 3m cok gülünç bişey
Maydonose,,
Maydonosexbizans,,
Imaydonose,,
Xmaydonose,,
Mydonosexbizans,,
Xmydonose,,
Maydonosexbizans,,
Imaydonose,,
Xmaydonose,,
Mydonosexbizans,,
Xmydonose,,
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
kazanan kazanmayan herkes emek vermiş tşkler.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- Massacree
- İri Fare Avcısı
Yiğt Kardeşim Hakkaten çok güzel yapmışsın.Eline sağlık ama bunu göremeyen yönetimede pes diyorum.Duygu yok heralde bu yönetimde hiç
.Kazanamadığın için üzüldüm.Gerçekten çok güzel bi resim ve kazanan arkadaşınkinden daha güzel.Neyse Üzülme kabahat sende değil
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre