çok paran varsa üstünü tek büyü hasarı+ kritk dizersin paran yoksa tek item büyü hasarı diz o kadarda yok diyorsan tek item çevriye diz (o kadar bile yok diyorsan ws atma git para kas) büyü bozma 15 yap 2 tane büyüyü aç (meteorit elektrik benim düşüncem)meteorit adamın büyü bozması 15 olsa ıska geçer sende meteoriti bas elektiriki vur can 40'a inincs zihin saldırısı at adam sana 1 tane vurduğu zaman kutup aç herkesi kes iştemelodrama44 yazdı: Büyücüye büyücü vs lerinde en önemli şey kritik atmaktır. bunun için üstünüzün kritik olması lazım. bir diğer konu ise bilge ymiş fevziymiş azatmış farketmez oynamayı bilen istediğiyle keser uzatmaya deymez.
[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

New StyLe
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kesersin kesersin sen karşı tarafta ki şahıs nabıyor o anda onun zihin saldırısı yokmu.onun büyü bozması yokmu onun direnci yokmu.anlamıyorum herşeyi bu kadar basit anlatıyosunuz siz kimlerle vs yapıyorsunuz da bu işler bu kadar basit oluyor.ematema yazdı:çok paran varsa üstünü tek büyü hasarı+ kritk dizersin paran yoksa tek item büyü hasarı diz o kadarda yok diyorsan tek item çevriye diz (o kadar bile yok diyorsan ws atma git para kas) büyü bozma 15 yap 2 tane büyüyü aç (meteorit elektrik benim düşüncem)meteorit adamın büyü bozması 15 olsa ıska geçer sende meteoriti bas elektiriki vur can 40'a inincs zihin saldırısı at adam sana 1 tane vurduğu zaman kutup aç herkesi kes iştemelodrama44 yazdı: Büyücüye büyücü vs lerinde en önemli şey kritik atmaktır. bunun için üstünüzün kritik olması lazım. bir diğer konu ise bilge ymiş fevziymiş azatmış farketmez oynamayı bilen istediğiyle keser uzatmaya deymez.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
İzliyim farketmez çok kişinin vs sini izledik sonuş her zaman 0 dı nedense.ematema yazdı:işte anlatmayla olmuo izlemen lazım
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
benim elimde ejder flan yok ama bu çeşit bir sürü taktik var ve bu taktiklerle çok ejderli adamı devirdim.

New StyLe
ematema yazdı:benim elimde ejder flan yok ama bu çeşit bir sürü taktik var ve bu taktiklerle çok ejderli adamı devirdim.

Hadi canım..
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Cevap Bekliyoruz Mikrofon sende Ematema
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
Bahane bulur gene ötüyordu kuş gibi
3-0 yendim 1. ws yi foto alamadım...
Sancak________Anka
)
Gizlenmiş İçerikGöster

Burayada yazmıs olayım gel seni ws'ye davet ediyorum.
Boşuna bahana uyduracak demeyin çardaki ben deildim hatırlamıom bile bu adamın beni kestiğini Ayrıca;
Fotolara dikkat ederseniz sözde ws diyor biri arz sancak biri balıkçı idris birinde karizmama 80 birinde karizmam 50 ?
Boşuna bahana uyduracak demeyin çardaki ben deildim hatırlamıom bile bu adamın beni kestiğini Ayrıca;
Fotolara dikkat ederseniz sözde ws diyor biri arz sancak biri balıkçı idris birinde karizmama 80 birinde karizmam 50 ?

New StyLe
Onlara da mı foto alacaktım hafıza kaybı yaşayan çocuk... Garr'ın oraya ws ye çağırdım da kesmişlerdi... Ve ayrıca ilk ws nin fotoyu almayı unuttum karizmanı ben çizdim... 80 i de ben yaptımm... Sonra arzlar seni kesmişti Git Fuji'ye sor ...
Görürsem ws ye geliriz tekrardan... Gene ezer gene buraya koyarım sorun değil.
Görürsem ws ye geliriz tekrardan... Gene ezer gene buraya koyarım sorun değil.
Sancak________Anka
)
Gizlenmiş İçerikGöster