Susturulma ile ilgili bi soru
Susturulma ile ilgili bi soru
Arkadaşlar sınırsız susturulma kaçıncı susturulmada oluyor bazıları 3 diyo bazıları 4 diyo anlamadım gitti bu benım 3. susturulmam bilen biri bilmeyenler aydınlatsın lütfen.
ben jokerin babasıyım
Re: Susturulma ile ilgili bi soru
seni sınırsız susturanın ellerindn öperim:)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
bigün bunu arzlara girmiş bulucam ayaktan kaldırmayacam cok kasınıyo 49 level büyücünle gel carına vs diyom tırrrrrrt yusuf dayıyo buna
ben jokerin babasıyım
sana 100 milyonuna vs teklif ettim korktun ne yüzle vs diyosun hala 3*2 yenilip foruma foto koyan koyarsam en adi #@!? im diyen ve koyan bir şahsiyetsizsin. Benim 49 büyücümlemi savaşçımlamı geleceğime sen karar veremezsin savaşçımla geleyim deyince korkuyosun 100 m vs teklif ediyorum atıyosan at atamıyosan sunucudan çek git!
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
işte korkaklığın bu kadarı neden parasına iyi oku yazdıklarımı kafana yer etsin Char silmesine vs atarsak kazanırsam bana ne faydası olcak ? elime bir kazanç geçmeyecek ama parasına atarsam elime para geçicek ve senin gibi #@!? kayba uğrayacak
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
Ben çar silmesine demiyorum. Kazanan adam, rakibin carının şifresini alır ve ondaki para ve itemleri kendi carı aktarır diyorum. Ama sen karı gibi parasına yapıyon vs yi.
ben jokerin babasıyım
Üçüncü susturmayı almış ve hala kendinize çekidüzen vermemiş iseniz , susturma değil ama banlanmanız yakındır