WS Dreamtr&Sudeys(kazanan 90 M in sahibi)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

WS Dreamtr&Sudeys(kazanan 90 M in sahibi)

Mesaj gönderen dreamtr »

emrem fotoyu koyamadım abim yaff yaslılıga bagısla :D

Evet Yeni bolgelerin gelmesi ile hele ki sıgınaklara gitmek cok zordu neden derseniz Lodos kalenin dibin d, ne kadar kessek de ölen kalkıp geliyor durum buyken benim de dellendiigim bir gun bir kac agza alınmayacak sozler sarf ettik ki cezasını da cektik..

Neyse ogun bugundur adam akıllı bir Lodos bulamadım ws atacak hepsini kestim sonucta teke tek te ama her zaman onlar ustundu bana gore neden derseniz kimse teke tekte karsıma gelmiyordu hep 3-5 kişi ile kesiyorlar dı beni ha ben tek yakaladıgımda sonuc zsaten belliydi :D

Ben onlardan birini beklerken sudeys Serdar dedi ki ben atarım senle ws abim sen şifasın dediysem de kendine guvendi ha sanıyordu ki ben diger savascılar gibi hata yapoacam evet hata yaptımm ama orda oyle sandım da hata yaptım 2. ws yi verişim ondandır Serdar yoksa da onu da alamazdın neyse Allah Lodosları Hep daim etsin 90 m para kaldırdık ben sizin yerinize harcarım bu parayı rahat olun:D :D :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: WS Dreamtr&Sudeys(kazanan 90 M in sahibi)

Mesaj gönderen dreamtr »

Serdarın unuttugu tek bir sey vardı biz zamanın da Amisospitbulla ws attıgımız cogun da da o kazanırdı ama yenile yenile yenmesini ogrendigimizi unuttun Serdar Celal de hatırlar bazen yıktıgımız zamanlar oluyor du her ne kadar tiyosunu Harun usta dan alsak da :D biz bu sunucu da Amisospitbulla kafa kafaya ws atmıssak gerisi hikaye Ustada sevgileri borc bilirim...
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
enesmik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen enesmik »

Doğru ws atıcak kimse kalmamıştır.. Abi keşke benim çar varken yazsaydın ya bunu beleş 90m alırdım :D
Büyü¢ü¤Mµr0

mimxeresBOSS
Kullanıcı avatarı
sudeys
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sudeys »

dreamtr yazdı:Serdarın unuttugu tek bir sey vardı biz zamanın da Amisospitbulla ws attıgımız cogun da da o kazanırdı ama yenile yenile yenmesini ogrendigimizi unuttun Serdar Celal de hatırlar bazen yıktıgımız zamanlar oluyor du her ne kadar tiyosunu Harun usta dan alsak da :D biz bu sunucu da Amisospitbulla kafa kafaya ws atmıssak gerisi hikaye Ustada sevgileri borc bilirim...
CANE ÖNCELİKLE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM SENİ DEMİŞSİN Kİ VS DE HATA YAPTIM DİE KAZANDIN YOKSA ONUDA ALAMAZDIN DEMİŞSİN :P :P :P ŞEKER HER VS DE EN AZ 20 KUDRETİM VARDI GÖZLERİN İYİ GÖRMÜYODU SENDE KUDRET YOKTU CANIN 6 İDİ 1. VS DE BENDE 20 KUDRET VARDI ÖLDÜM 2.VS Yİ ALDIM 3.VS DE İSE YİNE AYNI ŞEKİLDE OLDU BU GURUP BÖLGELERİ İLE OFANİSF DÖVÜŞMEYE + HASAR İLAVESİ EKLENMİŞ BUNU FARK ETMEMİŞTİM. MERAK ETME YİNE ATARIZ BU SEFER FARKLI OLACAGINA EMİN OLABİLİRSİN =)=)=)
SeRDaR
Resim
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Üstad tebrikler yeni yeteneklerde de denedim yeni taktikler mevcut :D
Gerekirse buralardayım biliyorsun. Sağolsun celal varken şifacılar üzerinde iyi denemeler yapıyorum :D:D:D
Yine hesabımı blokladı yöneticiler celalin hesaptan yazıyorum :D:D:D
(Harun)

Resim
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

AmisosxxPittBuLL yazdı:Üstad tebrikler yeni yeteneklerde de denedim yeni taktikler mevcut :D
Gerekirse buralardayım biliyorsun. Sağolsun celal varken şifacılar üzerinde iyi denemeler yapıyorum :D:D:D

(Harun)

Celal Hocam nerelerde gelsinde öğrencisinin şifacılığını görsün bayağıdır oynuyorum öğrendim diyemem ama öğrenmeye başladım sanırım Emre sağolsun ite kaka sokuyor kafama :lol:

Bi ceket bide Ashab kaldı Mor İbni Sina cevriye asa düşerse Ashaba da gerek kalmayacak :D

Bu arada tebrik ederim dede bugünkü sığınakta da beğendim seni Motorin'i iyi kestin/kestik 8-)

Sığınaklar ve Miğrat şifacınız Evinizin şifacısı Godfreyxspiderfr :D
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

AmisosxxPittBuLL yazdı:Üstad tebrikler yeni yeteneklerde de denedim yeni taktikler mevcut :D
Yine hesabımı blokladı yöneticiler celalin hesaptan yazıyorum :D:D:D
(Harun)

Eywallah ustadım saolasın tbrigin icin o taktiklere 1-2 m gitti masallah makinaya gir cık :D saolsun serdar acıdı bana verdi paraları bereket versin :D

Eyw Serdarım oyle diyorsan oyledir sadece taktik meselesiydi ikiciyi de vermezdim sanada orda bir yanlısım oldu hatırlarsan eger canın 10-15 arası vede 5 kudretin vardı ama ben salak kudreti bitirmiştim :D ha bu arada beni sil demiştin ya su senin sinem icin bana ben susturulmusum iridi onunden cektim diye etmedigi kufur yoktu onu konusacaktım senle ama o sey var ya sey tatlıdır adamı yoldan cıkarır yapcak bir sey yok :D seni o ws de tamamen sildim bunuda bil :D
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Meteor zamanında yenildiğim insan sayısı azdı ama el alamadığım insan sayısı yoktu :)
Yeraltı paketi ilk geldiğinde vuruş yeteneklerinin çıkmasıyla şifacının çökmesi bir oldu.
Taa ki Şaheser'ler üretilene kadar.
Tabi bende baya önce üretip sahalara geri dönecektim ama bazı durumlar oldu üretemedim :)
Benim diğer şifacılardan ayrı bir stratejim vardır ki buna kanmayacak birini daha görmedim :)
Bu strateji bazen vs de yenik duruma düşürsede yenik durumdayken bile galibiyete yaklaştırabiliyor :)
Meteor zamanında çok kolay bir stratejiydi ama şimdiki zamanda öyle değil.
Fazla değil 1 ve ya 1.5 ay sonra eskisinden çok daha sağlam şekilde çıkacağım meydanlara :)
Yine meteordaki gibi benimle vs atmak bazıları için korkutucu olacak :)

Bu arada üstat madem vs yi bende öğrendin o parayı beraber yicez ha :D
Bİlirsin fazla şey istemem :D
2 yoğurt al yeter :D
Gerisi senin olsun :D

Resim
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Başaraılarının devamını ne diyim abi ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Serdar abi bu Dreamtr bidaha atmazki ws :D ben onu gelip geçerken kesiyom çünkü eğer yanından lodos büyücü geçiyorsa dalmıcakmış gibi yapıp tam yanındayken durdurma atıyo eğer zihin gelirse kesiyo . Ne demek istediğimi anlamışınızdır umarım :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön