Dengex loncasının son zamanlarda rahatsız etme amacı ile lonca üylerimize ait çarlara benzer isimli sahte çarlar bölge ve klan kanalından bizlerde dahil olmak üzere bütün meran oyuncularını rahatsızlık vermektedir. Bu çarların loncamız ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Daha öncesinde loncamız adına kullanıcılardan para şifre isteyip meran sunucusundaki oyun arkadaşlarımızı dolandırmışlar olaylar dün gece küfürleşme hakaret ve iftira boyutuna kadar gelmiştir. Bu konu ile ilgili loncamız olarak gerekli önlemleri almaya çalışsak da en önemli yardımı meran sunucusundaki siz oyun arkadaşlarımızdan bekliyoruz. Bu kişilere kesinlikle itimat etmeyip yasaklı listenize eklemeniz caydırıcılık etkisi yaratacağı kanısındayız.
Kesinlikle sizlerin bu durumdan zarar görmemeniz için bir bilgilendirme yapmayı uygun görüyorum. Dengex loncasına ait hiçbir üye kesinlikle para item şifre gibi hiçbirşey başkasından talebinde bulunmaz. daha önce gerçekleşen olayda " sen banaborç para ver arkadaş san abirazdan öder" gibi hiçbir yalana inanmamanızı temenni ediyoruz.
Loncamız saygı temelleri üzerinde diğer meran sunucusundaki oyuncu arkadaşlarımızla dostane bir biçimde etkileşim içerisinde olmaya çalışmıştır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder yeni paket ile beraber iyi oyunlar dileriz.
DengexLoncası
Dengex Loncasından genel bilgilendirme
- DengexLoncasi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- DengexLoncasi
- Salgın Koruyucusu

Re: Dengex Loncasından genel bilgilendirme
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesajı daha önce yazdığımız bilgilendirmeye örnek olsun diye yolluyoruz. Meran sunucusu oyuncuları olarak şeref ve halsiyetten yoksun bu insanların meran sunucusu oyuncularını hırsızlıkla kandırmalarını, küfürlü pm lerle rahatsız etmelerini, bölgeden luzumsuz yazışmaları engellemek için heğinizi bu kişileri yasaklamanızı kaale almamanınıza davet ediyoruz. Bu kişilerin amacı bizim loncamıza zarar vermekten ziyade ufak tefek rant peşinde koşup hırsızlık yapıp insanları rahatsız etmektir.

15 haziran 2010 - 23:40
Bu mesajı daha önce yazdığımız bilgilendirmeye örnek olsun diye yolluyoruz. Meran sunucusu oyuncuları olarak şeref ve halsiyetten yoksun bu insanların meran sunucusu oyuncularını hırsızlıkla kandırmalarını, küfürlü pm lerle rahatsız etmelerini, bölgeden luzumsuz yazışmaları engellemek için heğinizi bu kişileri yasaklamanızı kaale almamanınıza davet ediyoruz. Bu kişilerin amacı bizim loncamıza zarar vermekten ziyade ufak tefek rant peşinde koşup hırsızlık yapıp insanları rahatsız etmektir.
15 haziran 2010 - 23:40

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

gözlemlediğim kadarıyla x(x)aden sahte bir çar ve kendi kendine merana ve loncaya yerleşmiş ama istenmediği halde
yanlış mıyım ?
yanlış mıyım ?
- DengexLoncasi
- Salgın Koruyucusu

Dengexxaden bi lonca arkadaşımızın (dengexaden) çakma çarıdır. ilk resimde beni loncaya almak için benden 10 m talep ediyor. bu çakma çar hırsızlık amacıyla kurulmuştur. sonra ben loncadan olduğumu söleyince küfürlü konuşmalarla tehdit ediyo bizi. bu kişinin amacı bizi yıpratmaktan öte ismimizi kullanarak hırsızlık yapmaktır. Dengexxaden in bizim loncamızla herhangi bir alakası yoktur.

- DengexLoncasi
- Salgın Koruyucusu

Bu fotoyu ibret olması amacıyla yayınlıyoruz. Meran sunucusu sahipsiz değildir. CaptainATX e de konu ile ilgilendiği içinde teşekkürü bir borç biliyoruz.
hepinize iyi oyunlar dileriz.

- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: KARDES
bilindigi üzere bi kac capulcu Meran sunucusuna dadanmis ve isimlerimizi kullanarak insanlardan para sifre istemek suretiyle gelismemis egolarini tatmin etmekteye calismaktadirlar! Ne üzücüki bu kisilerin anneleri babalari cocuklarini ne güzel terbiye ettiklerinin huzuru icinde aldanmisliklariyle caylarini yudumlarken bu DENGESIZLER takimi birsey yaptiklarini sanarak adlarini sanlarini kisisel kariyerlerini bilmedikleri kisilere olmadik iftiralar atmakta ve bununla nasil beceriyorlarsa sevinmektedirler!
olayin son haddine kadar olayi güzellikle halletmeye calismis olan Loncam ve ben bu olaylardan tek sorumlu olarak SAHIN isimli sahsi sorumlu görmekteyiz
Siz Meran sakinlerinden ricam bu gibi az gelismis capulculara pabuc birakmamaniz ve Meranin sahipsiz olmadigini hatirlatmanizdir!
Saygilarimla
Umut
olayin son haddine kadar olayi güzellikle halletmeye calismis olan Loncam ve ben bu olaylardan tek sorumlu olarak SAHIN isimli sahsi sorumlu görmekteyiz
Siz Meran sakinlerinden ricam bu gibi az gelismis capulculara pabuc birakmamaniz ve Meranin sahipsiz olmadigini hatirlatmanizdir!
Saygilarimla
Umut
Ya Allah´tan korkar ondan baska hic birseyden korkmazsin;
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kod: Tümünü seç
Bnce o çakma çarları açan Salca bebesidir kendini 14 mü 15 yaşındamı ne=) görünce bende şaşırdım klavye delikanlısı bir çocuk =)-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kod: Tümünü seç
Yada Kuzeyxfırtına yani Mcgörkem Dalcaxgörkem de olabilir çünkü yazışmalarına baktm onunkiyle görkeminde tıpa tıp =)- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

vandervan katılıyorum da niye kodladın yazını onu merak ettim :mrgreen:
salca(lodvert) dediğin gibi 14 yaşında çocuk ve kendini 17 yaşından büyük göstermeye çalışıyor ama kanıtlar konuşur
benim varlığıma tahammül edemeyen bir veled salca. Yapabilir/yapabilirler
salca(lodvert) dediğin gibi 14 yaşında çocuk ve kendini 17 yaşından büyük göstermeye çalışıyor ama kanıtlar konuşur
benim varlığıma tahammül edemeyen bir veled salca. Yapabilir/yapabilirler
- Justerini
- FareAdam Düşmanı

Görkem - mustafa salcasından
ersen
Hepsi Aynı kob
FArk Var
Tsk Farkı Artık Oldu Kevınnash Farkı.. 
FEyz Al...