Pulpfiction yazdı:hayırlı olsun ama kafama takılan sey İSNTABULKARTALIB kımdır ? GM fılan mı nıckı buyuk harflerlede....
Merhaba ,
İSTANBULKARTALIB ; Sizin , benim gibi normal başarılı , tecrübeli , zeki bir oyuncudur GM filan değildir. Oyunumuzda İsimlendirme kuralları gelmeden önce karakterini açtığından dolayı karakter ismi büyük farkledir.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
ya Vallah Helal olsun Başta Kerem Arkadaşımız Olmak Üzere Savaş, İsmail abi ve Diğer Arkadaşların Kuklacı Sunucusuna Vermiş Olduğu Hizmet Adına Teşekkür ediyorum..
Ayrıca Fotoğrafta Gördüğüm Kadarıyla BÖyle bir Organizasyonun Klansız Olması Arz - Lodos arasındaki tartışmanın bittiğini kardeşçe aynı grupta olduğunu gösterdiniz.
Elfetih yazdı:ya Vallah Helal olsun Başta Kerem Arkadaşımız Olmak Üzere Savaş, İsmail abi ve Diğer Arkadaşların Kuklacı Sunucusuna Vermiş Olduğu Hizmet Adına Teşekkür ediyorum..
Ayrıca Fotoğrafta Gördüğüm Kadarıyla BÖyle bir Organizasyonun Klansız Olması Arz - Lodos arasındaki tartışmanın bittiğini kardeşçe aynı grupta olduğunu gösterdiniz.
Tekrar Tebriklerimi İletiyorum...
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
TebrıkLer...Sımdı Keseceğiniz ne kaLdı geriye.?....
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain