Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki sunucunuza yeni geldim.Bu nedenle sunucuda sevilen ve sevilmeyen kişileri tanıyıp gereken muameleyi göstermek istiyorum.Sizden ricam bana toplam 20 kişilik.!0 sevilen 10 u sevilmeyen bir liste hazırlamak.Böylece herkese gereken muameleyi göstereceğim...
Şimdiden teşekkür ederim.
Liste yapıyorum [Jewelryy]
Re: Liste yapıyorum [Jewelryy]
jewelryy senin sancak sunucusundaki eski çarın nedir sen yeni geldim ayana birilerini dolandırıpta yeni çar açıp kasmış veya kasıyor olmayasın ?
Nichqt££n
Adını tam bilmediğim için nickinle hitap etmek istiyorum öncelikle. Sunucumuza yeni geldin ve bazı arayışlar içindesin bu bariz belli ama bence sen Sancak Sunucusu'na çok hızlı bi giriş yaptın. Bazı şeyleri öğrenmek için zamana ihtiyaç vardır ama sen zaman kısmını atlayıp hemen öğrenmek istiyosun buda bence yanlış. Misal a nickli kişi bana göre müthiş birisi ama başka bi arkadaş için o kişi hiçte iyi biri değil. Yani burda biz yazsak dahi bizim kişisel fikirlerimiz olur senlik bi durum olmaz. Anlayışın için tşk'ler.. :geek:
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
JuaquiN yazdı:Adını tam bilmediğim için nickinle hitap etmek istiyorum öncelikle. Sunucumuza yeni geldin ve bazı arayışlar içindesin bu bariz belli ama bence sen Sancak Sunucusu'na çok hızlı bi giriş yaptın. Bazı şeyleri öğrenmek için zamana ihtiyaç vardır ama sen zaman kısmını atlayıp hemen öğrenmek istiyosun buda bence yanlış. Misal a nickli kişi bana göre müthiş birisi ama başka bi arkadaş için o kişi hiçte iyi biri değil. Yani burda biz yazsak dahi bizim kişisel fikirlerimiz olur senlik bi durum olmaz. Anlayışın için tşk'ler.. :geek:
yanı demek istiyorki benden adam olmaz benden uzak dur

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Koptum yaaAdonis yazdı:JuaquiN yazdı:Adını tam bilmediğim için nickinle hitap etmek istiyorum öncelikle. Sunucumuza yeni geldin ve bazı arayışlar içindesin bu bariz belli ama bence sen Sancak Sunucusu'na çok hızlı bi giriş yaptın. Bazı şeyleri öğrenmek için zamana ihtiyaç vardır ama sen zaman kısmını atlayıp hemen öğrenmek istiyosun buda bence yanlış. Misal a nickli kişi bana göre müthiş birisi ama başka bi arkadaş için o kişi hiçte iyi biri değil. Yani burda biz yazsak dahi bizim kişisel fikirlerimiz olur senlik bi durum olmaz. Anlayışın için tşk'ler.. :geek:
yanı demek istiyorki benden adam olmaz benden uzak dur
EdaAaAaAaAaAa
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
Select yazdı:Koptum yaaAdonis yazdı:JuaquiN yazdı:Adını tam bilmediğim için nickinle hitap etmek istiyorum öncelikle. Sunucumuza yeni geldin ve bazı arayışlar içindesin bu bariz belli ama bence sen Sancak Sunucusu'na çok hızlı bi giriş yaptın. Bazı şeyleri öğrenmek için zamana ihtiyaç vardır ama sen zaman kısmını atlayıp hemen öğrenmek istiyosun buda bence yanlış. Misal a nickli kişi bana göre müthiş birisi ama başka bi arkadaş için o kişi hiçte iyi biri değil. Yani burda biz yazsak dahi bizim kişisel fikirlerimiz olur senlik bi durum olmaz. Anlayışın için tşk'ler.. :geek:
yanı demek istiyorki benden adam olmaz benden uzak durÖle deme aLpCıM uyuzdur ama çok iyidir.
:D:D çok güldüm ya. Jewelry Sen tanıncak kişileri tanımamışın yanılmıyorsam ama dogru kişileri bulman gerekiyo bu nedenle arz klanına gel tanışalım güzelim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
sıra geldi eda alpa dimi nedemek istediğimi işlah anlamışsındır alp
ESKİKRAL ESKİKRALL
ESKİKRAL ESKİKRALL
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
ve jewlryy sakın eda gibi olma uzak dur benden tavsiye ve senin adıne yaşın kaç msn adresinide versene 
ESKİKRAL ESKİKRALL
ESKİKRAL ESKİKRALL
OXDİLYARASIOX
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
İnsanları iyi-kötü diye kategorize etmek yanlış olur sanırsam...Akışına bırak gün geçtikçe öğrenirsin kimin ne olduğunu...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
anadolu kaplan sence nasıl biriyim ?
OXDİLYARASIOX